Hindistan’da tur maçı yapmamakla doğru karar verdik: Steve Smith | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: Eski Avustralya 2017’de Hindistan turnesine çıktığında seriyi 1-2 kaybeden kaptan Steve Smith, dört Test Sınırı -Gavaskar öncesinde “alakasız” Hint sahalarında tur maçları oynamama kararının çok düşünüldüğünü belirtti. seri.
Smith, ekibinin tek başına antrenman yapmasının daha iyi olduğunu söyledi, çünkü ev sahipleri gösteri oyunları için yeşil toplar ve gerçek oyunlar için dönen kortlar kullanıyor.
“Ne zaman yere ineceğimizi bekleyip göreceğiz. Tur maçı oynamamakla doğru karar verdiğimizi düşünüyorum. Dediğim gibi, en son bize (tur maçında) yeşil bir top verdiler ve zar zor oynadık. Smith, takımın Hindistan’a gitmesinden önce Pazartesi günü news.com.au’ya verdiği demeçte, bir dönüşle, bu yüzden biraz alakasız,” dedi.

Avustralya, bir ay süren test serisi ve liderliğindeki 18 kişilik kadro boyunca Hindistan’da herhangi bir tur maçı oynamama kararı aldı. Pat Cumminsspin dostu pistlerde bir seri öncesi kampı vardı. Sidney ve Nagpur’daki ilk test için 9 Şubat’tan itibaren Bengaluru’da bir hafta kalacak.
“Normalde iki tur maçımız oldu. İngiltere. Bu sefer Hindistan’da tur maçımız yok. En son (Hindistan’a) gittiğimizde, yeşil bir üst giydiğimize (pratik yapmak için) ve bunun biraz alakasız olduğuna oldukça eminim. Umarım topun muhtemelen ortada yaptığı şeyi yaptığı ve antrenman yapabileceğimiz gerçekten iyi antrenman tesislerine sahip oluruz,” dedi Smith.
Avustralya, uzun bir serinin ayrılmaz bir parçası olan tur oyunlarını seyahat programında yer almamakla eleştirildi. Ancak Smith, titiz ağ oluşturma seanslarının iplikçilerin daha iyi antrenman yapmasına yardımcı olacağını söyledi.

“Kendi ağlarımıza sahip olmamız, topaçları içeri sokmamız ve elimizden geldiğince bowling oynamamız daha iyi.”
Avustralyalılar geçen hafta Sidney’de, Hindistan’ın koşullarını taklit etmek için önemli çatlakların olduğu sahalarda bir antrenman seansı yaptılar.
“(Hindistan’daki Test serisi) kesinlikle çok büyük. Bunun (Hindistan’da kazanmak) son sınır olup olmadığını bilmiyorum. Orada hiç kazanmadım, orada iki kez bulundum (Testler için), her zaman zor Önümüzde bazı zorluklar var ama çocuklar hazır,” diye ekledi Smith.
(PTI girişleri ile)