Hindistan’da tenisi değiştirebileceğim yere ulaşmak istiyorum: Sumit Nagal | tenis haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
PUNE: Kariyeri tehdit eden bir kalça yaralanması ve eyleme dönmenin uzun yolu karnındaki ateşi söndürmedi Nagal Zirvesi.
Şu anda sıralamada 501’e düşen Nagal, ülkenin son zamanlarda ürettiği en iyi tek oyuncu olma arzusunu hâlâ koruyor ve yeniden eziyet etmeye hazır.
“Hedef aynı, bilirsiniz, son en iyi oyuncumuzun yaptığı bir şeyi yapmak istiyorum. Sadece tenis için oynamadığımız ülkemizde tenisi değiştirebileceğim bir noktada olmak istiyorum. .” güzel, ama ‘dinle, biz de bir şeyler başarabiliriz, biz de bir şeyler yapabiliriz’ demek, dedi Nagal, Perşembe günü burada Tata Açık Maharashtra erkekler tenis etkinliği öncesinde bir antrenman seansından sonra.
ATP 250 etkinliğinde joker kart alması muhtemel olan Nagal, dünya sıralamasında kariyer rekoru kıran 62’ye ulaşan, iki ATP Tour finalinde yer alan ve 2010 Asya’da iki altın madalya kazanan akıl hocası Somdev Devvarman’dan bahsediyordu. Oyunlar.
Nagal’ın Nisan ayında kalça ameliyatından dönüşü, yazın başka bir yaralanma nedeniyle engellendi ve sezonun ikinci yarısında ikinci bir covid enfeksiyonu nedeniyle ilerlemesi kesintiye uğradı.
Öyle ki, 2019’da ABD Açık’ta efsanevi Roger Federer ile karşılaşmanın ve ertesi yıl aynı etkinlikte bir ana çekiliş kazanmanın zirvesi uzak bir anı gibi görünüyor.
Ancak 25 yaşındaki oyuncu, talihin tersine dönmesini çenesine aldı ve hâlâ sporun zirvesine dönme arzusunu koruyor.
Nagal, “Yani, slam oynamaktan şu anda bir Challenger’da yarışmamaya kadar her şeyin ne kadar hızlı değiştiğini fark ettim. Çok hızlı değişiyor,” dedi Nagal.
“Ama işin iyi yanı, eğer doğru yaparsan, o da çok hızlı, iyi bir şekilde değişiyor. Hayat işte, biliyorsun, ertesi gün nasıl uyanacağını ve gecenin nasıl geçeceğini bilemiyorsun. son.”
2020’de kariyer rekoru kıran 122’ye ulaştıktan ve başarılarının ardından gelen coşkudan sonra Nagal, profesyonel turda bir kalfa olmanın acı gerçeğiyle bir kez daha yüzleşmek zorunda kaldı.
“Kötü hissettiriyor, nasıl diyeyim? Zor, çünkü artık gerçekten plan yapamıyorsunuz (daha yüksek seviyeli turnuvalar). Demek istediğim, bugünden itibaren, bundan sonra ne oynayacağımı bilmiyorum.
“Harika olan şey, Hindistan’ın evinde (Şubat 2023’te) bazı Challenger’lar olacak. Bunu gerçekten dört gözle bekliyorum. Yani (yeni sezonun) ilk iki ayında, eğer altı, yedi turnuva oynayabilirsem, olmaktan mutlu olacağım.”
Oyun zamanını özleyen Nagal, daha fazlasını ister. “35 hafta oynayabilirsem, (yılı) çok iyi bitireceğimi biliyorum ama en büyük soru ‘bu 35 haftayı sakatlanmadan nasıl oynarım?’
“Fitness için çok yatırım yaptım, rehabilitasyon ve rehabilitasyon için çok yatırım yaptım. Fizyoterapi ile seyahat edin ve fizyoterapi ile birçok hafta yapın.”