Hindistan – Yeni Zelanda: Hardik Pandya, Napier küçük kapısında neden ‘saldırı en iyi savunmadır’ üzerine | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Hindistan kaptanı Hardik PandayaHindistan’ın üç maçlık T20 serisini üçüncüden sonra 1-0 kazanması ve T20I’ye karşı karar vermesiyle, ‘in ateşli yenilmez 18 top 30 sayılık minyatürü, gidişatı Hindistan’ın lehine çevirdi. Yeni Zelanda berabere bitti Duckworth Lewis yöntem Napier Salı günü.
Kazanmak için 161’i kovalayan Hindistan, 2,5 üstte üçte 21’de mücadele etti, ancak Pandya üç sınırı ve altıyı aşarak ziyaretçileri dörtte 75’e götürerek hemen vurmaya başladı ve bu da aynı seviyede olduğu ortaya çıktı. DLS puanı oyun yağmur nedeniyle iptal edildiğinde.

Açılış maçı top atılmadan iptal edildi Wellington. Hindistan, Pazar günü ikinci T20I’deki 65 sayılık galibiyet sayesinde üç maçlık seriyi 1-0 kazandı.
Maç sonrası sunum sırasında Hardik, “Bu kalede en iyi savunmanın saldırı olduğunu hissettim” dedi. “Full over oynayarak maçı kazanmak isterdim ama olan bu” dedi.
Pandya, “Ne tür bowling ataklarına sahip olduklarını biliyoruz, birkaç kaleyi kaybetsek de bu 10-15 ekstra turu elde etmek çok önemliydi,” diye ekledi.
“Böyle bir maç bize bazı oyuncuları test etme şansı verebilirdi ama bunu söyledikten sonra hava durumu kontrol edemeyeceğimiz bir şey. Eve gidiyorum, izin alıp oğlumla birlikte olacağım.”

Kazananlar sırıtır
😎
🏆
#TeamIndia #NZvIND https://t.co/vs7orTI1l3

— BCCI (@BCCI) 1669116329000
Yeni Zelanda 16. turda ikiye 130’du ancak Arshdeep Singh ikilisi (4/37) ve Muhammed Siraj (4/17), Kiviler iki top kala 160 sayı atarken bir çökmeye neden oldu.
“Zor uzunluklar bana ödülleri verdi”: Siraj
17 koşuda 4’ü kırdığı için Maçın Oyuncusu seçilen Siraj, sert uzunluklarda bowling oynadığı için ödüllendirildiğini söyledi.
“Kaleyi vurmak kolay değildi ve sert boylarda bowling oynamaya hazırlandım, bu da bana ödülleri kazandırdı. Kendimi sert uzunluklarda bowling oynamaya hazırladım ve Dünya Kupası sırasında çok fazla pratik yaptım ve planlarımı gerçekleştirdim.
“Her zaman basit tuttum. Sadece zorlu mesafeleri at. Havayı kontrol edemiyoruz, serinin galibiyetinden memnunuz.”

Bitti ve tozlandı
🏆
🤙
Tebrikler #TeamIndia
🇮🇳
https://t.co/P2vkdawRJp

— hardikpandya (@hardikpandya7) 1669115587000
‘Ortada bagaj almayın’: Suryakumar
T20 açılışında 111 turluk namağlup bir nakavt atan Suryakumar Yadav, Serinin Oyuncusu ödülünü kazandı.
“Şu ana kadar işlerin gidişatından gerçekten memnunum, burada tam bir oyun oynamak isterdim ve Siraj’ın dediği gibi, hava bizim elimizde değil.”
“Baskı her zaman var ve aynı zamanda vuruş yapmaktan zevk alıyorum, sadece oraya gidip kendimi ifade ediyorum. Yanımda bagaj taşımıyorum.
“Niyet ve yaklaşım aynı kalıyor. Dışarı çıkıp kendimizi ifade edebiliriz.”
Hindistan ve Yeni Zelanda şimdi Cuma günkü açılış maçından başlayarak üç maçlık ODI serisini oynuyor.
(PTI girişi ile)