Hindistan vs Sri Lanka: Suryakumar Yadav diyor ki çok çalışmak gerekiyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
Dünya lideri T20I topa vuran oyuncusu Suryakumar Yadav, baskıya karşı dayanıklı görünüyor. Aslında, bir maçtan önce antrenman modundayken kendini zorlamayı tercih ediyor.
Yadav’ın 360 derecelik becerileri, Cumartesi günü uluslararası bir T20’de bir zafer daha garantiledi. Formattaki üçüncü yüzyılı, 51 top 112 dışarıda değil, Hindistan’ı üçüncü turda Sri Lanka’ya karşı 91 turluk bir galibiyete götürdü ve Rajkot’ta T20I’ye karar verdi.
Yadav, “Maça hazırlanırken kendinize baskı uygulamanız çok önemli. Ne kadar baskı uygularsanız o kadar iyi oynayabilirsiniz. Çok fazla sıkı çalışma gerekiyor. Ayrıca bazı kaliteli antrenman seansları da var” dedi. maçı kazandıran vuruşundan sonra.

Surya-gfx

Hindistan 228/5 puan verdi ve ardından Sri Lanka’yı 137 puanla mağlup etti.
Surya’nın 9 altılı ve 7 dörtlü dahil olmak üzere güçlü vuruşları ve kalenin arkasında altılı vurma eğilimi, sahanın o kısmındaki kısa sınırlarla daha da beslendi.
“Arkadaki sınırlar 59-60 yardaydı, bu yüzden onları temizlemeye çalıştım. Önceden belirlenmiş bazı şutlar var ama diğer şutlara da hazır olmanız gerekiyor” dedi.
Yadav, baş antrenör Rahul Dravid tarafından kendisine verilen özgürlüğün, doğal serbest oyununu oynamasına yardımcı olduğunu söyledi.

Yadav, “Genellikle boşluğu bulmaya ve sahayı kendi avantajıma kullanmaya çalışırım. Dravid eğlenmeme izin veriyor ve kendimi ifade etmemi söylüyor,” dedi.
Yadav, yedi ayda en kısa formatta üç beyaz top yüzyılı atarken, atılan toplar açısından en hızlı 1500 T20I koşusu oldu.
Mumbai doğumlu kriket oyuncusu, 45 T20I’de ortalama 46.41 ile 1578 koşu ve kendi adına üç yüz 13 yarım asır ile 180.34 vuruş oranı kaydetti.

Yadav, “Vuruşların gidişatından çok memnunum,” diye ekledi. “Birkaç şutum önceden belirlenmiş ama bunlar son bir yıldır oynadığım şutlar ve başka bir şey yapmıyorum.
“Yani yeni bir şey yok. 2023’te yeni bir başlangıç ve umarım iyi yapmaya devam ederim.”
(PTI girişleri ile)