Hindistan vs Sri Lanka, 3. ODI: Axar Patel gölgelerden çıkıyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

Koç Rathour, vuruş potansiyeline her zaman inandığını söylüyor
THIRUVANANTHAPURAM: Uzun, Axar Patel Ravindra Jadeja’nın gölgesinde yaşıyor. İkisi sopa ve top ile benzer özelliklere sahiptir, ancak Jadeja özellikle saha çalışması söz konusu olduğunda üstünlüğü elinde tutar. Benzeri benzeri bir ikame olarak görülen, Axar Jadeja’nın bıraktığı boşluğu doldurmak için her zaman devreye girdi.
Jadeja uzun süreli bir sakatlık geçirirken, Gujarat sol kol spin bowling çok yönlü oyuncusu, Hint takımıyla uzun bir dönem geçirdi ve yetenekli bir yedek oyuncudan daha fazlası olduğunu kanıtladı. Aslında, sayıları geçen yıl içinde, özellikle ODI’lerde çok arttı. Axar, 8 ODI’de 25,70 gibi etkileyici bir vuruş oranıyla 10 wicket aldı ve geçen yıl ortalama 42,00 ile 168 koşuyu ezdi ve yeni yıla ODI başarısını Sri Lanka’ya karşı T20I’lere çevirerek başladı.
Axar agresif göründüğünü ve sopa ya da top elinde olsa da rakiplerine hükmettiğini ortaya koydu. Axar kısa bir süre önce “Vuruş yapmaktan zevk alıyorum ve sopayla oynamaktan mutlu oluyorum. Planlama var ama vurucuları kontrol edemiyorum. Zihniyetim her zaman wicket almaktır” demişti.
Takım yönetiminin Axar’ın çok yönlü ilerlemesinden ve vuruş antrenöründen memnun olmasına şaşmamalı. Vikram Rathour Ahmedabadlı çocuk hakkında güzel konuşuyor. “Bu sezon gerçekten iyi vuruşlar yapıyor. Her zaman iyi bir oyuncu oldu. Vuruşlarında çok fazla potansiyeli olduğuna her zaman inandık. Son zamanlarda bize bunu gösteriyor. Takım olarak bize birçok seçenek sunuyor.” Rathour, maç öncesi etkileşim sırasında söyledi.
Axar tatile çıktı Yeni Zelanda serisi ve yine Men In Blue for the Test serisinde karşı yarışacak Avustralya. Jadeja sakatlığından kurtulduktan sonra takıma döndüğünde, daha kısa formatlarda takım için bir maç galibi olduğunu kanıtladığı göz önüne alındığında, takım yönetiminin Axar’ın hizmetlerini nasıl kullandığını görmek ilginç olacak.