Hindistan – Sri Lanka: Gençleri temin ederim ki bu seviyeye aitler, diyor Hardik Pandya | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
RAJKOT: Genç bir kadroya kaptanlık yapmak zor olabilir ama Hardik PandayaHindistan’ı Asya T20 şampiyonlarına karşı 2-1 galibiyete götüren Sri Lanka, “bu seviyeye ait olduklarından” emin olması gerektiğinden bunun çok zor olmadığını düşünüyor.
Sri Lanka’ya karşı oynanan üç maçlık T20I serisinde Hindistan düzeni Pandya yönetiminde yeni bir dönem başlattı.
Pandya liderliğin ardından “Aslında o kadar da zor değil. Hayatım çok kolaylaşıyor, deneyimli oyuncular oradayken onlara pek bir şey söylemiyorum çünkü buradalar çünkü hayatlarında pek çok güzel şey yaptılar” dedi. Takım, Cumartesi günü burada Rajkot’ta bir seri galibiyete ulaştı.
Hint takımında Rohit Sharma, KL Rahul, Virat Kohli’deki üç üst düzey golcüden hiçbiri yokken, Shreyas Iyer, Rishabh Pant, Ravindra Jadeja, Bhuvneshwar Kumar, R Ashwin, Mohammed Shami ve Jasprit Bumrah gibi oyuncular da çeşitli nedenlerle yoktu.
Hindistan seriye, Mumbai’deki ilk maçta Dasun Shanaka yönetimindeki yerleşik bir Sri Lanka tarafını iki puan yenerek başladı.

Hindistan, Pune’daki ikinci T20I’de sert bir 207’nin peşinden giderken yol kenarına düştü, seride karar verici Suryakumar Yadav, ev sahibini 228/5’e itmek için 51 toptan yenilmemiş 112 ile şovu yönetti, bu da çok fazla olduğunu kanıtladı. olmak. 16.4’te 137’ye katlanan Lankas’a.
Hindistan’dan gelen yeni kaptan, hata yapacaklarını söyleyerek genç grubunu destekledi, ancak önemli olan onları kabul etmek ve onlardan öğrenmek.
“Yönetmek zor değil, ama evet, genç bir grup. Hata yapacaklar, onlardan öğrenecekler, bir kez hata yaptığınızda bundan ders çıkardığınızdan emin olun. önemli o önemli.” spor Beklemediğin zaman çok ileri gider.
“Ancak genç bir takım söz konusu olduğunda, onlara yardım edebileceğim tek şey onlara güven vermek, aynı seviyede olduklarından nasıl emin olmak. Burada oynadıklarında kendilerini buraya ait hissediyorlar.”
“Uluslararası kriket için bu çok önemli. Bu grupta çok iyi bir yolculuk. Gençler öğrenmeye istekli ve bu benim yolculuğumu çok kolaylaştırıyor.”

‘SKY’nin parlaklığı onu çok patlayıcı yapıyor’
Suryakumar’ın patlayıcı yüzyılını öven Hardik, “Bugün Surya’ya karşı Sri Lanka gibi hissettim. Hayatımı çok kolaylaştırıyor. Beyaz top kriketinde Surya gibi birinin bizim için çok önemli olduğunu her zaman söylüyorum.
“Bazı şutları oynama şekli, oyunu değiştirme şekli, gerçekten atıcının moralini bozuyor ve bu diğer vurucuya da yardımcı oluyor.”
Vuruş şekliyle Surya için özel bir sözü olup olmadığı sorulduğunda Pandya, “Ona hiçbir şey söyleme. Surya, oynadığı form ve sahip olduğu netlik, gerçekten konuşmana gerek yok. o. .
“Planları konusunda her zaman çok net ve bu yüzden bu formatta başarılı. Yeteneklerinden şüphe duymuyor. Nerede şüphe duysa, her zaman sohbete geliyor. Bence kimsenin bunu söylemesine gerek yok.” onun için bir şey.”

Surya-gfx

‘Tripathi büyük bir niyet gösterdi, ivme kazandı’
Hindistan vuruş yapmayı seçti ve gergin bir şekilde kaybetmeye başladı İşhan Kişan önce kendisi hakkında ama sonra Rahul Tripathi 16 top 35 ile ivmeyi yakaladı ve Pandya, Maharashtra vurucusunun vuruşunu hemen kabul etti.
Rahul Tripathi’den de özel olarak bahsedelim, gösterdiği niyet ona o kadar doğal gelen bir şey ki, oyunun momentumunu değiştirebilir.
“İlk birkaç over’ı görürseniz, top bir şeyler yapıyordu ve dışarıdaki insanlar kalede bir şeyler olduğunu düşündüler.
“Ancak kurulumu nedeniyle top aniden durdu, uzunluklarını değiştirdiler ve sonra oyunu kovalıyor gibiydiler. Sonuç olarak, Surya ve Tripathi’den harikaydı.”
Hindistan Takımının agresif yaklaşımı hakkında, “Yumruk gücü açısından her zaman agresif oynamayacağız. Aynısını yaptığımız bir durum olabilir ama sonunda 150 puan alırız” dedi.
“Ama önemli olan niyet. Bir sınır arıyorsunuz ama iyi bir top varken o topa saygı duyuyorsunuz. Ama savunma zihniyetiniz varsa, kötü bir top olsa bile sınır koyamıyorsunuz.” öyle oyna.” .”
“Küçük kapı eskidiğinde vurucular için uygundu. Ama daha çok hileli bir küçük kapıda önemli olduğunu gösterdiğimiz saldırganlığın niyeti ve işaretleri hakkında. Genel olarak belirleyici olabilecek sadece 10 sayılık bir fark,” diye bitirdi sözlerini .