YENİ DELHİ: Hindistan Ordusu, Orduda Kısa Hizmet Komisyonu ödülü için NCC Özel Giriş Programı 54. Kursu için bir duyuru yayınladı.
Adaylar, CDSE adayı olarak SSC (NT)-118 Kursu (Ekim 2023) / SSC (NT) (Kadınlar)-32 Kursu (Ekim 2023) olmak üzere Hizmet Seçim Kurulu (SSB) mülakatlarından yalnızca birine katılabileceklerini unutmamalıdır. VEYA NCC (Spl) Giriş-54 kursu (Ekim 2023). Adaylar, çevrimiçi başvurunun beyan bölümünde bunu taahhüt etmelidir.
Hindistan Ordusu NCC Özel Giriş Programı 54 Kursu (Ekim 2023), Ulusal Harbiyeli Kolordusu’nda (NCC) görev yapmış adaylar için özel bir işe alım kampanyasıdır. Hint Ordusuna astsubay olarak katılmakla ilgilenen NCC ‘C’ sertifikası sahiplerine açıktır.
54. Hint Ordusu NCC İşe Alımı 2023: Önemli Tarihler
Hayır. | Etkinlik | Tarih |
1 | Başlangıç tarihi çevrimiçi başvuru | 17 Ocak 2023 |
2 | Online başvuru için son tarih | 15 Şubat 2023 |
54. Hint Ordusu NCC İşe Alımı 2023: İş Detayları
NCC 54. Özel Giriş Erkekler | 50 mesaj |
NCC 54. Bayanlar Özel Girişi | 05 Mesajlar |
Toplam | 55 |
54. Hint Ordusu NCC İşe Alımı 2023: Uygunluk Kriterleri
Yaş: Adaylar, katılma sırasında 19 ila 25 yaşları arasında olmalıdır.
Eğitimsel yeterlilik: Mezuniyetlerini tanınmış bir üniversiteden herhangi bir akışta tamamlamış olmaları gerekir. Mezun olduktan sonra toplamda en az %50 puan almış olmaları gerekir.
NCC Kalifikasyonu: NCC Kıdemli Bölümünde/Kanatında bir NCC ‘C’ sertifikası sahibi olarak en az iki akademik yıl hizmet vermiş olmalıdırlar.
fiziksel standartlar: Boy, kilo ve görme dahil olmak üzere Hint Ordusu fiziksel standartlarını karşılamanız gerekir.
Fiziksel Detaylar
Yükseklik | 157 cm (erkek); 152 cm (dişi) |
Göğüs | Minimum genişleme 5 cm (erkek) |
Ağırlık | Göre orantılı olmalı boy ve yaş indeksi ile. |
Göz görme | 6/6 6/9 – Düzeltilmemiş camsız. 6/6 6/6 – Cam ile düzeltildi (Erkek ve Kadın ikisi de) |
Uygunluk kriterlerini karşılıyorsanız ve NCC Özel Giriş Programı 54 Kursu (Ekim 2023) aracılığıyla Hint Ordusuna katılmakla ilgileniyorsanız, Hint Ordusunun resmi web sitesi üzerinden çevrimiçi olarak başvurabilirsiniz.
54. Hint Ordusu NCC İşe Alımı 2023: Seçim Süreci
Hindistan Ordusu NCC Özel Giriş Programı 54 kursu (Ekim 2023) için seçim süreci yazılı bir sınav, fiziksel uygunluk testi, tıbbi muayene ve bir mülakat içerir.
Yazılı sınavda başarılı olan adaylar fiziki yeterlilik sınavına ve sağlık muayenesine çağrılacaktır.
Sadece bu testleri geçenler mülakata alınacaktır.
Adayların nihai seçimi, yazılı sınav, fiziksel uygunluk testi, tıbbi muayene ve mülakattaki performanslarına dayanacaktır.
Çevrimiçi başvuru için doğrudan bağlantı
Hint Ordusu 54. NCC İşe Alımı 2023’e Nasıl Başvurulur?
1. Adım: Hint Ordusunun resmi web sitesini (www.joinindianarmy.nic.in) ziyaret edin ve ‘NCC Özel Girişi’ sayfasına gidin.
Adım 2: ‘Çevrimiçi başvur’ düğmesine tıklayın ve başvuru formunda istenen tüm bilgileri doldurun.
3. Adım: NCC ‘C’ sertifikanız, eğitim nitelikleriniz ve diğer ilgili sertifikalar dahil olmak üzere gerekli belgeleri yükleyin.
Adım 4: Başvuru formunu gönderin ve başvuru ücretini (varsa) ödeyin.
Adım 5: Başvurunuz başarıyla gönderildikten sonra bir onay e-postası veya SMS alacaksınız.
Başvuru süreci kapandıktan sonra, Hindistan Ordusu sonraki seçim süreci için kısa listeye alınan adayların listesini açıklayacaktır.
Kısa listeye giren adaylar görüşme, tıbbi muayene ve diğer testler için çağrılacaktır.
Başarılı adaylar bilgilendirilecek ve Hint Ordusuna nasıl katılacaklarına dair daha fazla talimat verilecek.
Resmi bildirimi okumak için doğrudan bağlantı