Hindistan İşe Alım Sonrası 2023: 40.000’den Fazla GDS Gönderisi İçin Başvuru Süreci Başlıyor, Buradan Başvur

ManK

New member

Hindistan Post GDS İşe Alımı 2023: India Post, Gramin Dak Sevak pozisyonu için aday alımı için çevrimiçi kayıt sürecini başlattı. Uygun adaylar, şu adresteki India Post resmi web sitesinde işe alım için başvurabilir: indiapostgdsonline.gov.in.
India Post GDS işe alımı için çevrimiçi başvuru süreci 16 Şubat 2023’e kadar devam edecek. Başvuru formunu düzenleme seçeneği 17 Şubat – 19 Şubat 2023 tarihleri arasında mevcut olacak. bu işe alım kampanyası.
Yaş sınırı
İlana göre adayların son başvuru tarihinde 18 ile 40 yaşları arasında olmaları gerekmektedir.
açıklama: Ayrılmış kategoriler için geçerli olan yaş sınırlaması

eğitimsel yeterlilik
(i) Hindistan Hükümeti/Eyalet Hükümetleri/Hindistan’daki birlik bölgeleri tarafından tanınmış bir Okul Eğitimi Kurulu tarafından yürütülen 10. Standart Matematik ve İngilizce (Zorunlu veya Seçmeli olarak çalıştıktan sonra) Ortaokul Sınavını Geçme Sertifikası onaylanmış tüm GDS kategorileri için zorunlu bir eğitim niteliği.
(ii) Başvuru sahibi, yerel dili, yani yerel dilin adını en azından ortaöğretim seviyesine kadar çalışmış olmalıdır. [as compulsory or elective subjects].
Bildirim: Hindistan Post Gramin Dak Sevak İşe Alımı 2023
Seçim süreci
Başvuru sahipleri, sistem tarafından oluşturulan bir liyakat listesine dayalı olarak katılım için kısa listeye alınacaktır. Liyakat listesi, onaylı kurulların 10. standardının lise sınavında elde edilen notlara/notların/puanların notlara dönüştürülmesine dayalıdır ve 4 ondalık basamak doğruluğu ile bir yüzdeye toplanır.
Başvurunuzu buraya gönderin: Hindistan Post GDS Kaydı 2023
nasıl başvurulur Hindistan İşe Alım Sonrası 2023
1. Adım. India Post resmi web sitesini indiapostgdsonline.gov.in adresinde ziyaret edin.
Adım 2. Ana sayfada, Hindistan Post GDS işe alım kaydı bağlantısına tıklayın
3. Adım. Kayıt olun ve başvuru formunu doldurun
Adım 4. Gerekli tüm belgeleri yükleyin ve başvuru ücretini ödeyin
5. Adım. Formu gönderin ve ileride başvurmak üzere onay sayfasını yazdırın

Başvuru ücreti
Başvuru sahiplerinin, bölümün takdirine bağlı olarak gönderilen tüm gönderiler için 100 Rs / – ücret ödemeleri gerekmektedir. Ancak, tüm kadın başvuru sahipleri, SC/ST başvuru sahipleri, EB başvuru sahipleri ve Trans kadın başvuru sahipleri için ücretten feragat edilir.