YENİ DELHİ: Hindistan Donanması, Agniveer işe alım 2023 erişim kartı MR ve SSR çalışmaları için. Agniveer – 01/2023 Matric Recruits ve Senior Secondary Recruits sınavlarına başvuran adaylar, kabul kartını resmi web sitesinden (joinindiannavy.gov.in) indirebilirler.
Salon biletini online olarak indirebilmek için adayların kayıtlı e-posta adresleri ve şifreleri ile aday portalına giriş yapmaları gerekmektedir. Adaylar, salon biletini kolayca indirmek için aşağıda makalede paylaşılan adım adım sürece başvurabilirler.
Doğrudan bağlantı: Agniveer SSR/MR Salonu Biletini İndirin
Nasıl indirilir Hint Donanması Agniveer İşe Alım Kabul Kartı 2023?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – agniveernavy.cdac.in
Adım 2: Ana sayfada, “INET – AGNIVE – 01/2023 İÇİN ERİŞİM HARİTASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Yeni bir sayfa açılacak, kayıtlı e-posta adresini ve şifreyi girin.
Adım 4: Agniveer SSR/MR erişim kartınız ekranda görüntülenecektir.
Adım 5: Aynısını indirin ve çıktısını alın.
boşluk verileri
Hindistan Donanması Agniveer işe alım kampanyası, 1400’ü Agniveer (SSR) – 01/2023 grubu ve 100’ü Agniveer (MR) – 01/2023 grubu için olmak üzere toplam 1500 boş pozisyonu doldurmak için yürütülüyor.
Uygunluk – Yaş sınırı
17,5 yaş sınırı ile 23 yaş arasındaki adaylar, Hindistan Donanması’ndaki boş pozisyonlara başvurmaya hak kazandı.
Agniveer (MR) – 01/2023 grubu için bildirimi kontrol edin
Agniveer (SSR) – 01/2023 grubu için bildirimi kontrol edin
Kayıtlar
Hindistan Donanması Agniveer SSR/MR kayıt süreci 8 Aralık 2022’de başladı ve son başvuru tarihi 28 Aralık 2022 idi. Daha fazla bilgi için adayların yukarıda belirtilen resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.