Hindistan Donanması Agniveer MR, SSR 2023 Kaydı Bugün Sona Eriyor, 1500 Boş Kontenjan İçin Buraya Başvurun

ManK

New member
Hint Donanması işe alım: Hindistan Donanması çevrimiçi kaydı kapatıyor MR’ı kızdırSSR 01/2023 bugün, 17 Aralık 2022’de geçerlidir. Hindistan Donanmasına katılmak isteyen ilgili adaylar şu adresteki resmi web sitesinde başvurabilirler: joinindiannavy.gov.in.
için kayıt işlemi Agnive MR, SSR 01/2023, 8 Aralık 2022’de başladı. İşe alım için çevrimiçi başvurunun sunulması için son tarih bugün, 17 Aralık 2022’de sona eriyor.
Hindistan Donanması, bu işe alım kampanyasıyla toplam 1500 boş pozisyonu doldurmak istiyor. Agniveer (SSR) için 1400 ve Agniveer (MR) için 100 boş kontenjan – parti 01/2023.
Hindistan Donanması MR/SSR 01/2023 Seçim süreci
Adaylar üç seçim aşamasından geçmek zorunda kalacaklar, yani kısa listeye alma (bilgisayar tabanlı çevrimiçi sınav), ‘yazılı sınav, SFT ve ilk tıbbi muayene’ ve işe alım için son tıbbi muayene.
Agniveer MR/SSR 01/2023 toplu girişi istemek için doğrudan bağlantı
Hindistan Donanması SSR, MR 01/2023 Kaydı: Nasıl Başvurulur
Adım 1. Joinindiannavy.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, “Agniveer 23/01’i istemek için buraya tıklayın” yazan satıra tıklayın
Adım 3. Kendinizi kaydedin ve kimlik bilgileri oluşturun
Adım 4. Şimdi kayıtlı bilgilerinizle giriş yapın ve başvuru formunu doldurun
Adım 5. Gerekli tüm belgeleri yükleyin ve işlem ücretini ödeyin
6. Adım. Formda belirtilen tüm ayrıntıları yeniden kontrol edin ve gönderin
7. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
SSR/MR Başvuru Ücreti
Tüm adayların 500 TL sınav ücreti ödemesi gerekmektedir. Online başvuru sürecinde 550 artı %18 KDV.
Agniveer (SSR) – 01/2023 partisi için ayrıntılı bildirimi kontrol edin
Agniveer (MR) – 01/2023 partisi için ayrıntılı bildirimi görüntüleyin