Hindistan – Avustralya 3. test: Travis Head, Indore’da Hintli iplikçilere karşı agresif yaklaşımını sürdürüyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: Şutları oynamak için kendini desteklemek, travis kafası Indore’da 1 Mart’ta başlayacak üçüncü testte Hintli iplikçilere karşı agresif yaklaşımını sürdüreceğini söyledi.
Kafa dahil değildi Avustralya Nagpur’daki ilk testte XI, ancak dirseğinin kırılması nedeniyle David Warner evdeyken, Head yan yana açılıyor Osman Hoca Indor’da.
Head, burada Nagpur’da oynayan 11’e girememeyle ilgili bir medya etkileşiminde, “Buraya gelmeyi beklemediğim bir şeydi,” dedi.
“Görüşmeler güçlüydü. Herkesin farklı görüşleri var. Koçluk ekibine ve seçicilere saygı duyuyorum ve onlarla gerçekten güçlü bir ilişkim var. Bence bu yüzden görüşmeler istedikleri gibi gitti çünkü her iki yönde de saygı var ve biz de öyleydik.” görüşümüzü ifade edebildik.

“Ertesi sabah uyandım ve hala Avustralya için turneye çıkıyorum, hala yapmayı sevdiğim şeyi yapıyorum. Katılmayı ve oynamayı çok isterim, ancak çocuklara verebileceğim başka bir yol var. en iyileri destekleyebilir.” Kendimi başka bir şans için elimden geldiğince hazırlayabilirdim ve hazırlayabilirdim. Hala harika bir boşluktaymışım gibi hissediyorum. Bundan hoşlanmadığım sadece bir hafta oldu.’
Avustralya ekibinin üyeleri, mağlubiyetin ardından başkentte kaldı. kotla Pazar günkü ikinci testin üçüncü gününde.
Test kariyerinde ilk kez açılış yapan Head, ikinci vuruşlarda kendini iyi değerlendirdi ve 2. Günde Hintli iplikçiler üzerinde baskı kurdu.
Bununla birlikte, sabahın üçüncü gününde kalesi, 52 koşu için dokuz kaleyi kaybettikleri için Avustralya’nın dramatik çöküşüne yol açtı.

1/11

Avustralya, Indore’daki Pat Cummins’i gerçekten özleyecek mi?

Alt yazıları göster

Avustralya kaptanı Pat Cummins, kritik hasta annesiyle vakit geçirmek için Cuma günü Hindistan’a karşı üçüncü Testten çekildi.

Ama asıl soru, Avustralya’nın Cummins’i gerçekten özleyip özlemeyeceği?

Hindistan’a gelmeden önce kaptan olarak yalnızca bir mağlubiyet almış olan Cummins, Delhi’de 2. Testte Avustralya’da XI oynayan tek hız oyuncusuydu.

Cummins, ilk vuruşta yalnızca 13 atış yaptı ve Hindistan’ın ikinci denemesinde hiç yapmadı.

Avustralya, Axar Patel ve Ravichandran Ashwin 114 turluk bir beraberliği paylaşmadan önce Hindistan’ı 139/7’ye düşürmüştü ve Hindistan, Aussies’in ilk vuruş toplamından sadece bir tur geride kaldı.

Burada Cummins öne çıkmak ve önden gelen topla öne geçmek zorunda kaldı.

Nagpur’daki 1. Testte, Cummins’in 120’yi bulan mevkidaşı Rohit Sharma’yı harika bir atışla oyundan attırdığını hatırlayın.

Kayıp, Avustralya’yı önde gelen bowling oyuncusundan uzaklaştıracak ve sakatlığı tükenmiş bir tarafa son darbe olacak.

Cummins şu anda Uluslararası Kriket Konseyi’nin Test bovling sıralamasında üçüncü sırada yer almaktadır.

Avustralya, iki ağır yenilginin ardından itibarını kurtarmak için mücadele ederken, eski kaptan Steve Smith, Indore’daki 3. Test için kaptan olarak Cummins’in yerini alacak.

Head, Kotla’daki ikinci istekada 43’ünden çok güven duyduğunu söyledi.
“Onlar son derece yetenekli bowling oyuncuları ama ileri ve geri hareket etme şeklimden ve uzun uzadıya nasıl göründüğümden ve üzerinde çalıştığım bazı şeylerden çok memnun kaldım. Küçük bir test parçasıydı ama burada küçük test parçaları olabilir. biraz altın ol.”
Dört maçlık seride Avustralya 0-2 gerideyken, geri dönmek büyük bir zorluk olacak ve Head bunu fark etti.
“Bence bu ekibin bu kadar güçlü olmasının ve bir süredir bir arada kalmasının nedeni kurduğumuz iletişim ve ilişkiler. Her zaman en iyi ya da en iyi olmayan anlarımız olacak.” İstediğimiz en iyisi değil. Böyle şeyler olur. Onları kabul ediyoruz ama aynı zamanda onları daha iyi hale getirmenin bir yolunu bulmalıyız, onları olabildiğince sınırlamaya çalışmalıyız çünkü kimse onları istemiyor.
“Ancak önümüzdeki haftalarda bizim için bir meydan okuma olacak, eğer dakikalar içindeysek bunu nasıl geri alabiliriz. Eğer bu dolu bir stadyumsa ve gürültü ve küçük kapılar düşüyorsa, bunu nasıl geri alabiliriz.”
Skipper Pat Cummins, hasta annesiyle birlikte olmak için eve gitti ve üçüncü testi kaçıracak. Head bunun için daha önemli olduğunu söyledi. kimyon Avustralya’daki koşullar göz önüne alındığında.
“Birbirimize sıkı sıkıya bağlı bir grubuz, bu yüzden birçok erkek ona ulaştı” dedi.
“Burada pek çok iyi arkadaşı var. Muhtemelen onunla yaptığımız sınırlı sohbetler her zaman zor zamanlar olmuştur.”
“Onun tamamen evde olmasını bekliyoruz. Hayat kriketten daha önemli. Onun için evde olması burada olmaktan daha önemli.” diye ekledi.
(PTI girişleri ile)