Hermosov yeni adaylıkta yok, antrenör onu korumak istiyor. kızlar boykot etmedi

QasiM

Global Mod
Global Mod
Jenni Hermosov, fonksiyon hatası nedeniyle yüzündeki öpücük nedeniyle cinsel saldırıyla suçlandı.

Antrenör Tomov, Hermos’un yanı sıra diğer profesyonel futbolcularla da bizzat görüştüğünü belirtti. Şu anda gergin olan durumu sakinleştirmek için Hermos’u karanlıktan çıkardı. Hepimiz Jenni’nin ve diğer kızların arkasında duralım. Onu korumanın en iyi yolunun bu olduğunu biliyorum, dedi Tomov, geri çağrılan Jorge Vilda’nın yerini aldı.

Adaylığın başlangıçta antrenör tarafından Cuma günü açıklanması gerekiyordu ancak tutuklanmadan 20 dakika önce sendika başkanı bunu planlanmamış bir basın toplantısına erteledi. Dünya şampiyonu yirmi sekizinci takımdan 21 oyuncunun da aralarında bulunduğu toplam 39 kadın futbolcu, kısa süre önce milli takımda virüs nedeniyle güvende olmadıkları gerekçesiyle açık mektupla takımı temsil etmeyi reddetmişti. kamuya açıklanmayan diğer değişiklikler.

Mundo Deportivo gazetesine göre oyuncular, Rubiales’in istifa etmesini ve örneğin genel sekreter Andreu Camps’e ve tüm basın departmanına vermesini talep etti, onlara göre bu, Hermosov’u hiç söylenmemiş yüz kelimeye sığdırdı. Boykota Panglao’dan en fazla sekiz düzine kadın futbolcu katıldı.

Pachuka’dan Jenni Hermosov hayrete düşüyor.

Nyn Tomov, aday gösterilen tüm oyuncuların Salı günü Ulusal Lig’de Vdsk ve Včarsk ile oynanacak maçlar öncesinde milli takım toplantısına katılmasını beklediğini açıkladı. Ancak boykotu sonlandırmayı kabul ettiklerini söylemediler. Hepsi profesyonel ve işlerini yapacaklarını biliyorum. Onlar dünya şampiyonu, futbolu seviyorlar. İspanyol milli takımında olmak harika ve yarın burada onlarla birlikte olacaklarını biliyorum, dedi.