‘Hepimiz sizi destekliyoruz’: Kohli ve Tendulkar Hint Hokey Takımına FIH Dünya Kupası Öncesi Dilek | hokey haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: Kriket oyuncuları Sachin Tendulkar ve Virat Kohli, Hintli erkeklere şans dileyen sporculara öncülük etti. Hokey Takımı onları başlattığında FIH Dünya Kupası Cuma günü Rourkela’da İspanya’ya karşı 2023 kampanyası.
Adam Hokey Dünya Kupası 13-29 Ocak tarihleri arasında Bhubaneswar ve Rourkela’da yapılacak ve ev sahibi Hindistan, İngiltere, Galler ve İspanya ile birlikte D Havuzu’na yerleştirilecek.
Hindistan, gösterişli bir parçada 48 yıl geçirdikten sonra podyumda bitirmeyi hedefliyor ve Tokyo Olimpiyatları’ndaki muhteşem performanslarının ardından ev sahiplerinin beklentileri yüksek. Hindistan, Tokyo’da 41 yıllık Olimpiyat madalyası bekleyişine son verdi ve burada tarihi bir bronz madalya kazandı.
Sachin Tendulkar, Hint ekibine dilek dilemek için Twitter’a gitti.
“Hint erkek hokey takımına Hokey Dünya Kupası için en iyisini diliyoruz. Hepimiz sizin için tezahürat yapacağız! Chak De!” Sachin Tendulkar tweet attı.

Hintli erkek hokey takımına Hokey Dünya Kupası için en iyisini diliyorum. Hepimiz senin için tezahürat yapacağız! Ch… https://t.co/B6NVnlQT39

— Sachin Tendulkar (@sachin_rt) 1673590819000
Virat Kohli diledi Hindistan Takımı iyi şanslar ve “hepimiz sizi destekliyoruz” dedi.
Eski Hindistan kaptanı Virat Kohli, “Hint erkek hokey takımımıza Dünya Kupası için en iyi dileklerimle. Gidin ve keyfini çıkarın, hepinizi destekliyoruz. İyi şanslar” diye tweet attı.

Hintli erkek hokey takımımıza Dünya Kupası için en iyi dileklerimi sunuyorum. Git ve tadını çıkar, hepimiz seni destekliyoruz. İyi şanlar.
🇮🇳
💪

— Virat Kohli (@imVkohli) 1673582425000
Ulusal Kriket Akademisi (NCA) başkanı VVS Laxman bir tweet’te şunları yazdı: “Hindistan Takımına #HockeyWorldCup2023’te bol şans diliyoruz. Takımımızı neşelendirelim! @TheHockeyIndia.”

Team India
🇮🇳
#HockeyWorldCup2023’te bol şans diliyoruz. Takımımızı neşelendirelim! @TheHockeyIndia

— VVS Laxman (@VVSLaxman281) 1673582271000
Hokey oyuncusu Rupinder Pal Singh, Hint takımına bir video mesajıyla birlikte bir tweet yazdı: “2023 Hokey Dünya Kupası için #TeamIndia’ya en iyi dileklerimle Takımımızı neşelendirelim!”

2023 Hokey Dünya Kupası için #TeamIndia’ya en iyi dileklerimle
🇮🇳
Takımımızı neşelendirelim! #HWC2023 https://t.co/GFoQ4EpHej

– Rupinder Pal Singh (@rupinderbob3) 1673518742000
Hindistan’ın yıldız topa vuran oyuncusu Jemimah Rodrigues ayrıca bir tweet’te bir video mesajıyla Hindistan Takımına dileklerde bulundu: “Jeetega bhai jeetega INDIA jeetega!! Bu hokey dünya kupasında HİNDİSTAN takımına tezahürat yapıyoruz!! Haydi bakalım çocuklar!!”

Jeetega bhai jeetega HİNDİSTAN jeetega!! Bu hokey dünya kupasında HİNDİSTAN takımı için tezahürat yapıyorum!! Hadi gidelim millet!!
❤
🏑
https://t.co/1VcNsWkp3Z

—Jemima Rodrigues (@JemiRodrigues) 1673531995000
Hintli vurucu Mayank Agarwal, Men in Blue hayranı olduğunu söyledi ve şöyle yazdı: “İşte buradayız – 2023 Hokey Dünya Kupası geldi ve sonuna kadar #TeamIndia’yı destekliyorum!”

İşte buradayız – 2023 Hokey Dünya Kupası geldi ve ben #TeamIndia’yı destekliyorum!
🇮🇳
🇮🇳
#HW2023

– Mayank Agarwal (@mayankcricket) 1673582528000