Hendrickxová artistik patinajda yeni Avrupa şampiyonu, Vránková mücadele ediyordu

QasiM

Global Mod
Global Mod
Vrnkova için Cumartesi günkü program büyük bir sınavdı. Su üçlü toeloop'undan hemen sonra düştü ve kendini bundan kurtaramadı. Sıçrama sırasında dönüşü kaçırdı, girişleri güvence altına almamak ve toeloop'tan sonra tekrar bir PD gitmek zorunda kaldı.

Hayal kırıklığına uğramış bir halde buzdan ayrıldı ve kale direğinin arkasında Tom Verner'in ağzında ağladı. Sadece 66,82 puan aldı. Bu, Elika Bezinová'yı mağlup ettiği ve EC'de Çek şampiyonu olarak aday gösterildiği Aralık ayındaki uluslararası cumhuriyet şampiyonasından yaklaşık 35 puan daha azdı. Serbest elemelere en son yükselen kişi olduğu için yarışa katılamadı. Yirmi sekiz gibi büyük bir eksiği vardı.

Vrnkov yolculuğun hemen ardından olup bitenlere dair bir açıklama arıyordu. Bedava yolculuktan önce zamana saygı duyuyordum. İlk atlayışa kadar her şey yolundaydı, sonra nasıl olduğunu bile anlamadım ama yavaş yavaş sıçradım. Daha sonra yolculuğun geri kalanına konsantre olmaya çalıştım, ancak bunun mümkün olmadığını söyledi derneğin basın açıklamasında.

Kariyeri boyunca benzer bir çöküş yaşayan bazı Avrupa şampiyonu Verner, ona karşı anlayışlıydı. Herkesin, hatta en iyi artistik patinajcının bile kariyerinde bu tür birkaç sürüşü vardır, sizin gibi bazılarının. Bu önlenemez. Aslında burada ve şimdi olduğu için üzgünüz, artık bitti. Her ne kadar Bara bunu böyle görmese de şunu belirtti.

Kısa program sonunda en iyi sırayı alan artistik patinajcılar muhteşem bir performans sergiledi. İlk turun ardından yarışı lider bitiren Hendrickxov, Polonya Avrupa Şampiyonası dışında tek bir hata yapmadı. Hem üçlü taklalar hem de lutzlar atladı ve yalnızca vahşi pi kombinasyonu ve üçlü salchow'da bocaladı. Ele büyük bir sıçrayışla yerleşti ve yılanların ne yapacağını görmek için beklemek zorunda kaldı.

Gubanov'un Gürcü forması giyen Rus yerlisi, sezonun ilk yarısındaki kötü performansının ardından Avrupa Şampiyonası'nda eski formuna döndüğünü bir kez daha gösterdi. Skkala, Hendrickxov'dan daha iyi sürdü, teknik açıdan onu yendi. Ancak paten becerileri, sunum ve koreografi açısından verilen ikinci puan setinde zor anlar yaşadı ve serbest sürüşte Hendrickx'e az farkla yenildi. Toplamda yedi puan kaybetti.

Loena Hendrickxov, artistik patinajda Avrupa şampiyonu

Sonunda kısa bir programın ardından bu şehirden Stbr'ye taşındı. Belçika renklerinin coşkusunu bronz madalyayla vurgulayan 17 yaşındaki Nina Pinzarrone ile yer değiştirdi.

Serbest atlayışla genç Belçikalı, en şaşırtıcı yarışmacı Livi Kaiserová'nın yaklaşık yedi buçuk puan önünde basamaklardaki konumunu kaybetti. 19 yaşındaki Vcarka, ücretsiz denemede mükemmel bir kısa program izledi ve Polonya'da 18. sıradan Avrupa Komisyonu'na yükseldi ve az farkla podyumu kaçırdı.

Avrupa Artistik Patinaj Şampiyonası Kaunas'ta

kadınlar – konen poad

1. Hendrickxov (Belçika) 213.25, 2. Gubanovov (Gürcistan) 206.52, 3. Pinzarroneov (Belçika) 202.29, …24. Vrnkov (R) 116.90