Hazır. Hatta bozuk buzları bile var. Mutlu İsveçliler yıldızlara saygı duyuyor

QasiM

Global Mod
Global Mod
Sam Hallam, “Hem dışımızda hem de içimizde ne kadar güzel olduklarını biliyorum” dedi. Bu arada, dullar turnuvayı görünüşte tehdit edilmeden tamamlayacak, çeyrek finaldeki İskandinav derbisi onların dayanıklılığını kanıtlayacaktı. Sonunda uzatmaların ardından 2:1 kazandılar ve taraftarlarını hemen sahanın en uzak ucuna gönderdiler.

Sadece değerli metal için kumar oynamak istediğiniz için değil. Ada hr zmo'lu parklarla kavga etmekten kaçındı.

Anaheim kalecisi Isac Lundeström, kaleci Luke Dostla'ya bakıyor: Mükemmel bir gol, geçen sene de harika bir gol atmıştı. Ve çeyrek finalde Amerikalılara karşı sıfıra mı ulaştı? Bu sadece sözlerimi doğruluyor. Birlikte, takımı desteklemek için nasıl büyüyeceğiniz konusunda size tavsiyelerde bulunmaya çalışacağım. Onun önünde çok fazla baskı almamız gerekecek. O kadar uzun boylu değil, bu yüzden kale alanında blok yapmalıyız, orada yaygara koparmalı ve ona iyi bir pak göndermeliyiz.

Hedman, Ondej Palt ve Jan Rutta'nın Tampa'ya uçtuğu zamanları bir kez daha hatırladı. Büyük olacak, gülümsedi. Ayrıca 18 bin taraftarın önünde oynamak da büyük bir başarı olacaktır.

Ondej Palt (soldan sağa), Jan Rutta ve Victor Hedman, gl hokey oyuncusu Tampa Bay Lightning'i kutladı.

Köpüren atmosfer, yurt dışında da sahip olduğunuz Çek milli takımının bir dekorasyonu. Bütün ülkede var. TV uzmanı Peter Forsberg, artık turnuvada kalma zamanının geldiğini ekledi.

Şu ana kadar hokey oyuncuları Ostrava'da birbirlerine karşı oynadılar ancak Prag'a taşınmak onlara herhangi bir sorun yaratmadı.

Çek Cumhuriyeti

Cumartesi günü saat 14:20'den itibaren ONLINE

Andr Bukarovsky (4+6) ile birlikte takımın üretkenliğini kontrol eden bir diğer yıldız stoper Erik Karlsson (5 gol ve 5 asist), biz gideceğimizi varsaydık, dedi.

Sevean'ın çevre bilgisi nedeniyle büyük bir avantaja sahip olacağını bile düşünmüyorum. Buz pateni yapacağız, sonrasında Ostrava'dakinin benzeri olacak. En iyi buzlarla dolu değildi ve Prag'da da olmadığını duydum. Ancak bu herkes için aynı, biz de beşinci buza hazırlıklıyız, dedi Lundeström.

Radim Rulek'in çalışmalarına duyulan saygı kaybolmuyor. Karlsson, iyi bir takıma sahip olmanın bizim için zorlu olacağını söyledi.

Tüm takımın gerçekten çok iyi olduğunu düşünüyorum ama elbette Pastrk ve Neas'ı da çıkarın. Hızlılar, mükemmel bir yatakları var. Lundeström'e göre muhtemelen en çok ona odaklanmamız gerekiyor. Kou Hallam şunları ekledi: Amerikalılara karşı gerçekten iyi oynadılar. Navc ev sahibi, motivasyon eksikliği yok.

NHL'nin deneyimli eski temsilcisi ve ulusal kamu radyosunun uzmanı Per Svartvadet iyimser: Her zaman onunla otursalar bile, Finliler değildi.

Son zamanlardaki karşılıklı kurtarışların yardımı bu kez işe yaramayacak; takımların Dünya Kupası'nda eşitlik bozma mücadelelerinde en son karşılaşması on yıl önceydi.

Ve şimdi play-off'lardaki geleneksel düello bölüm olacak.