‘Hayal kırıklığına uğradım ve şok oldum’: Border, Hayden Avustralya’nın feci vuruş gösterisini çarptı | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: Bombardıman şoku, Avustralyalı efsaneler Allan Border ve Matthew Hayden kınadı Pat Cummins ve ortak ikinci vuruşları çökmeden önce Delhi testi önceden belirlenmiş süpürme atışlarının düşüşlerine yol açtığı Hindistan’a karşı.
Avustralya, 62 turluk bir farkla üçüncü günün sabah seansına küçük bir farkla başladı.
Ancak ilk seansta ziyaretçiler spin bowling ile şaşkına döndü. Steve Smith, Matthew Renshaw, Alex Carey, Pat Cummins ve Matthew Kuhnemann dahil olmak üzere altı vurucuyu süpürmek ve ters taramak için kaybettiler.
90 dakikada Avustralya 65/1’den 113’e çıktı.

Eski kaptan Border, Avustralya’nın paniğe kapıldığını ve vurucuların hiçbirinin savunmaya çalışmadığını hissetti.
Fox Cricket’ta Border, “Hayal kırıklığına uğradım, şok oldum, bugün işimizi halletme şeklimize kızgınım” dedi.
“Çılgınca, çılgın bir vuruştu. Kimse oraya girip iyi bir savunma kriketiyle akışı durdurmaya çalışmıyordu. Hemen hemen her topa süpürme şutları, ters taramalar oynayarak çıktılar.
“Böyle pistlerde bundan paçayı sıyıramazsınız. Sınırlarınız dahilinde oynadığınız bir yönteminiz olmalı. Oyununuzu genişletebileceğiniz patlak bir lastik üzerinde oynamazsınız.”
“Zor bir zeminde oynuyorsanız, puanlama fırsatlarınızın nerede olduğunu bulmanız ve biraz zaman ayırmanız gerekir.”

1/11

Hindistan, Avustralya’yı yenerek Test serisinde 2-0 öne geçerken Jadeja parlıyor

Alt yazıları göster

Ravindra Jadeja, kariyerinin en iyi rakamı olan 7/42’ye ulaştı ve Avustralya’nın üç gün içinde altı kaleyle vuruşunu yöneterek Hindistan’ı Test serisinde 2-0 öne geçirdi.

Jadeja ve Ravichandran Ashwin, zorlu bir sahada aşırı kullanılan bir tarama sayesinde turistlerin vuruşları patladığında Avustralya’yı sabah seansında 113 puanla oyundan attı.

Hindistan, Border Gavaskar Trophy’nin dört maçlık seride kalmasını sağlamak için ikinci oturumda 115 galibiyet hedefine doğru yarıştı.

Hindistan, Avustralya’ya karşı önceki üç seriyi kazandı ve şimdi Dünya Test Şampiyonası finalinde bir noktaya yakın.

Hindistan kaptan Rohit Sharma’yı pürüzsüz bir 31’de kaybetti ve 25.000 uluslararası koşuyu aşan Virat Kohli 20’de geride kaldı.

Ancak Srikar Bharat’ın (23*) baktığı Cheteshwar Pujara, çığır açan 100. Testinde 31 ile tutunarak takımı dörtlü galibiyetle eve götürdü.

Nathan Lyon, yedi kişilik bir maç mesafesini döndürmek için iki kaleyi aldı.

Avustralya, bir gecede 61-1 geçirdikten sonra düştü ve 90 dakikanın biraz üzerinde bir kaos içinde 52 koşu için dokuz kaleyi kaybettikten sonra 31.1’de elendi.

Jadeja, önceki Testini en iyi şekilde 7-48’den geliştirdi ve açılış vuruşlarında üçünü ekledi. Ashwin kalan üçünü aldı.

Üçüncü oyun 1 Mart’ta Indore’da.

Eski açıcı Hayden gördüklerine inanamadı.
Hayden, Fox Cricket hakkında yorum yaparken, “Az önce gördüklerime inanamıyorum … onlar dünya çapında oyuncular ve bu oturumda kazanacakları ve kaybedecekleri her şeyleri var,” dedi.
“Dün gece o birkaç üstte çok iyi iş çıkardılar, güçlü puanlama yeteneği, iyi savunma, proaktif vuruş, ama burada gördüğümüz şey Avustralya için bir felaket.
“Bu bir felaket çünkü agresif oyunları açısından sınırları aştılar.”
Hayden, küçük kapıların kuka gibi takla atmasını izlemesine rağmen, ilk topa çıkmak için büyük bir tarama yapan Cummins’e özellikle öfkeliydi. Hayden, kaptanın oyunu daha iyi okuması gerektiğini düşündü.
“Dikkatlice düşünmeli ve oyunu okumalısınız.
“O sığınakta oyunu oynamayan yaklaşık 13 kişi var, hepsi de söz söylüyor ve bu mekanın eğilimini bilselerdi ilk seansın zor olduğunu söylerlerdi – bu ilk seanstaki gibi değil. İkinci günün son seansı, koşulların değiştiği, topun sert, kalenin daha kuru olduğu bir yer.”
Hayden, “Bu sabah biraz yapışkan, o yüzden düşün! Sonra da ortada bir ortaklık olarak buna göre plan yap,” dedi.
Eski vurucu Mike Hussey, Hindistan Border Gavaskar Kupasını korumak için maçı altı kaleyle kazandığında, mevcut tarafın seriyi canlı tutma şansını kaçırdığını hissetti.
“Acı bir şekilde hayal kırıklığına uğrayacaklar. Bugün bu Test maçıyla karşı karşıya kaldılar – ellerinde 60 turluk bir farkla dokuz kalede” dedi.
“Maalesef öylece verdiler… birçoğu küçük kapılarını Kızılderililere verdi.
“Evet, iyi bowling oynadılar ama onlara küçük kapılarını vermişler gibi hissediyorum.”