YENİ DELHİ: Hindistan Hava Kuvvetleri, resmi web sitesinde yazılı sınav için 01/2023 alımı için Agniveer Vayu sonucunu yayınladı. Sonuç 23 Şubat 2023 tarihine kadar görüntülenebilir.
Beta grubu için sınır 39,5, denekler için sınır 40,5’tir.
Kısa listeye giren adaylara, belirlenmiş bir ASC’de Faz II testi için kayıtlı e-posta kimliklerine yeni bir giriş kartı verilecektir. Aşama II sınavı için bu giriş kartı, adayın CASB web portalı https://agnipathvayu.cdac.in’deki başvurusu altında çevrimiçi olarak da indirilebilir. Adaylar, Faz II için kararlaştırılan tarih ve saatte belirlenen ASC’ye rapor vermelidir.
Sonuç, adayın e-posta kimliği, şifresi ve captcha kodu (resimde gösterildiği gibi) kullanılarak oturum açması yoluyla kontrol edilebilir. Aynı zamanda, adaylar Faz II giriş kartlarını indirebilirler.
Yazılı Agniveer Vayu sınavı 18 Ocak – 24 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılmıştır.
Resmi web sitesindeki mesaj şu şekildedir: Agniveervayu 2. Aşama Intake 01/2023 testi için kabul kartı Aday Girişinde mevcuttur. Erişim haritası ‘Ek Bilgiler’ sağlandıktan sonra indirilebilir. Erişim kartı indirme bağlantısı 23 Şubat 2023 tarihine kadar mevcuttur. Adayların ‘Ek Ayrıntılar’ı doldurmaları ve erişim kartını belirtilen süre içinde indirmeleri gerekmektedir.”
Seçilen adayların fiziksel uygunluk testine katılmaları istenecektir.
Tıbbi Muayene: SSB mülakatını geçen adayların, Hava Kuvvetleri subayı olmaya fiziksel ve zihinsel olarak uygun olduklarından emin olmak için bir tıbbi muayeneden geçmeleri gerekir.
Başarı Listesi: Son olarak, adayın AFCAT sınavı, SSB mülakatı ve tıbbi muayenedeki performansına dayalı olarak bir başarı listesi hazırlanır. Liyakat listesine giren adaylar daha sonra Hava Harp Okulu’nda eğitim için seçilir.
Air Force Group X Phase II Kabul Kartını indirmek için doğrudan bağlantı
Nasıl indirilir Hava Kuvvetleri Agniveer Kabul Kartı 2023?
1. Adım: agnipathvayu.cdac.in resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2: Aday giriş düğmesine tıklayın, yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz.
3. Adım: Aday kayıt kimliği, şifre ve captcha kodu gibi kimlik bilgilerinizle giriş yapın.
Adım 4: Üzerinde listelenen tüm sınav detaylarıyla birlikte kabul kartını göreceksiniz.
Adım 5: Erişim kartını indirin ve sınav salonuna giriş için yazdırın.