Haryana Open School Kabul Kartı 2023 10., 12. Sınıflar için bseh.org.in adresinde Yayınlandı, Hemen İndirin

ManK

New member

YENİ DELHİ: Okul Eğitim Kurulu Haryana, Bhiwani yayınladı Haryana Açık Okul Giriş Kartı 2023 bugün, 16 Şubat’ta. Şubat/Mart 2023 HOS sınavına girecek 10., 12. Sınıf öğrencileri, salon biletini resmi web sitesi olan bseh.org.in adresinden kontrol edebilir ve indirebilir.
HBSE Open School Kabul Kartının 10. Sınıf ve 12. Sınıf için Yeni, CTP, Yeniden Ortaya Çıkma, Tam Dersler, Ek Dersler, Kısmi Not İyileştirme ve Grace Chance Sınavları için düzenlendiğine dikkat edilmelidir.
Salon biletini online olarak indirmek için öğrencilerin bir önceki sicil numarası, aday adı, baba adı, anne adı ve sicil numarası gibi bilgilerini girmeleri gerekmektedir.
Öğrencilerin indirmesi için adım adım bir süreç aşağıda paylaşılmıştır. HOS erişim kartı çevrimiçi. Burada ayrıca aynısını indirmek için doğrudan bir bağlantı bulacaksınız.
Haryana Açık Okul Giriş Kartı 2023 Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. bseh.org.in
Adım 2: Mevcut bağlantıya tıklayın HOS giriş kartı 2023 Ana sayfada.
Adım 3: Yeni bir pencere açılacak, kimlik bilgilerinizi yukarıda belirtildiği gibi girin.
Adım 4: Haryana Açık Okulu 10., 12. giriş kartınız ekranda görüntülenecektir.
Adım 5: Aynısını indirin ve daha fazla ihtiyaç için kağıt bir kopyasını saklamanız gerekir.
Doğrudan bağlantı: Erişim kartını buradan indirin
Haryana Board Sınavları 2023 Tarihleri
Haryana Open School sınavları 27 Şubat – 28 Mart 2023 tarihleri arasında planlanmıştır ve normal öğrenciler için HBSE Class 10 sınavı 27 Şubat – 25 Mart 2023 tarihleri arasında, 2023 HBSE Class 12 sınavları ise 27 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Şubat – 28 Mart 2023.
Haryana Board Kabul Kartı 2023 Çıkış Tarihi
Normal Öğrenciler için Haryana Board Kabul Kartı 2023, 20 Şubat 2023’te yayınlanacaktır. Daha fazla bilgi için öğrenciler Haryana Board’un resmi portalını ziyaret edebilirler.