Hardik Pandya, Yeni Yıl kararının Dünya Kupası’nı kazanmak olduğunu söylüyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Hindistan’ın yeni T20 kaptanı Hardik Pandaya Pazartesi günü daha büyük olamayacağını duyurdu”Yeni yıl için kararlaronun için Dünya Kupası’nı kazanmaktan daha
“En büyüğü Dünya Kupası’nı kazanmak. Daha büyük bir karar olabileceğini düşünmüyorum. Dünya Kupası’nı gerçekten kazanmak istiyorum, bu yüzden elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız… Bence pembe görünüyor ve umalım ki öyledir,” dedi Hardik, Sri Lanka’ya karşı oynanan üç maçlık T20 serisi öncesinde.
Hardik ideal olarak erkek grubunun korkusuz kriket şablonundan asla sapmamasını istediğini söyledi. Hardik, T20 Dünya Kupası sırasında yaklaşımla oynamanın takımı etkilediğini de kabul etmekten çekinmedi.

“Dünya Kupası’ndan önce yanlış bir şey yaptığımızı düşünmüyorum. Şablonumuz, yaklaşımımız, her şey aynıydı. Sadece Dünya Kupası sırasında istediğimiz gibi gitmedi ve bence yaklaşımımız da öyle olmadı.” ” Hardik, “Tam olarak Dünya Kupası’ndan öncekiyle aynıydı” dedi.
Ekibe tavsiyesi basit: dışarı çık ve fikrini söyle.
“Fark ettiğimiz ve adamlara söylediğimiz şey, dışarı çıkıp kendinizi ifade etmeniz, onların bunu yapması ve onları nasıl destekleyeceğimiz bize bağlı. Sizi sonuna kadar destekleyeceğimizi söyledik.” Tüm oyuncuların desteği benden geliyor, onları sonuna kadar destekleyeceğim. Onları buna inandırmalıyım” dedi.

Yeni kaptan, T20I’lerin bir öncelik olmadığını biliyor ODI Dünya Kupası IPL’den önce en kısa formatta sadece altı maçları var (bu seriden sonra Yeni Zelanda’ya karşı üç maç), ancak gelecekte gençler kendilerini güvende hissetmek için birçok fırsata sahip olacak.
“Belirli bir şekilde oynamaya çalışıyoruz, öyle de yapacağız. IPL için sadece altı maç var. Bu yüzden pek çok şey yapmak için fazla zamanımız yok. Ancak gelecekte yeni planlar yapmaya devam edeceğiz.” … Ve hangi planların işe yaradığına ve hangilerinin bizim için işe yaradığına bir bakın. Ve gelecekte herkesin yeterince fırsata sahip olduğundan emin olun,” dedi Hardik.
Ümran gibi ciddi bir ihtimal Malik fırsatlardan payına düşeni kesinlikle alacaktır.

“Elbette o (Ümran) tempolu. Herkes onun ne kadar heyecan verici bir aday olduğunu biliyor. Gelişmesi için ona yeterince şans vereceğiz, yeterince destek ve desteğimizi vereceğiz.”
Hindistan’ın T20Is’deki bowlingi, Jasprit Bumrah’ın sakatlığından bu yana bir sorun oldu ve kaptanın mantrası basit.
“Bowling oyuncularımdan mümkün olan en iyi topları atmalarını isteyin. Ve bence uluslararası düzeyde oynayarak bu topları atacak kadar iyiler.”
Hardik için her başarısı, T20 Internationals’ta kendisi için harika bir 2022 ile sonuçlanan muazzam sıkı çalışmasına bağlıdır.
“Bir yıl önce, elbette her şey çok farklıydı. Egzersizi bıraktığımda (beldeki stres kırığı nedeniyle), bu benim için zaman harcamak ve daha iyi olmak için yaptığım karardı. Benim için büyülü bir yıl oldu. Elbette Dünya Kupası’nın bununla gelmesini isterdi Ama bu hayatın bir parçası Denedik ama işe yaramadı ama ileride ne olacak ve başarmak istediğim şey var başaracak çok şey var Hiçbir şey başaramadım Hardick dedi.
Bowling iş yüküyle uğraşan Hardik, bildiği tek “dilin” “sıkı çalışmanın dili” olduğunu söylüyor.
“Bak ben çok çalışmanın dilini biliyorum. Hayatımda başka dil bildiğimi sanmıyorum. Orada burada savruldum, beni geri getiren tek şey çok çalışmak. bunun nedeni benim sıkı çalışmamdır.
“Beni buraya getiren süreçlerime inanıyorum ve burada oturuyorum. Bu yüzden ileriye dönük olarak da odaklanacağım tek şey, vücuduma dışarıda olması ve olması için yeterince şans verdiğimden emin olmak. elimden gelenin en iyisi,” diye bitirdi.
(PTI girişi ile)