Hardik Pandya Instagram’da 25 Milyon Takipçiye Ulaşan En Genç Kriket Oyuncusu Oldu | saha dışı haberler

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Hintli oyuncu Hardik Pandaya sosyal medyada büyük bir hayranı var ve çok yönlü yıldız, 25 milyon Instagram takipçisi ile dünyanın en genç kriket oyuncusu olarak hayranları arasındaki popülaritesini daha da artırdı.
Hardik’in hayran etkileşimi, dünya çapındaki yaygın sosyal medya değeri hakkında çok şey anlatıyor ve bunu daha da desteklemek için, Instagram’da Rafael Nadal, Roger Federer gibi bazı küresel spor ikonlarından daha fazla takipçiye sahip olduğu gerçeği var. Max Verstappen Ve Erling Haland.
Hardik, Instagram’da minnettarlığını ifade ederken, “Bütün hayranlarıma sevgileri için teşekkür ederim. Hayranlarımın her biri benim için özeldir ve bunca yıldır bana verdikleri sevgi ve destek için onlara teşekkür etmek istiyorum.” hayranları için.

Tutarlı etkileşimi ve sosyal medyayı takip etmesi, taraftarların onu hem saha içinde hem de saha dışında tanımasına olanak sağladı. Bu, hayranlarıyla olan duygusal bağını güçlendirdi.

1