Hangi zeminde oynarsanız oynayın: Suryakumar ‘şok edici’ saha tartışmasını hafife alıyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: Ekana Stadyumu Hintli kaptanın ardından patlak veren saha tartışması Hardik Pandaya yüzeye “şok edici” diyerek iflas mütevellisinin kovulmasına yol açtı. Ancak kaptan yardımcısı Suryakumar Yadav, Salı günü takımın kendilerine verilen yüzey türü ne olursa olsun iyi olduğunu söyleyerek destanı küçümsedi.
Ahmedabad’da Yeni Zelanda’ya karşı üçüncü ve son T20I’de belirleyici serinin arifesinde Surya, küçük kapı gibi şeylerin oyuncuların elinde olmadığını ve durumu kabul etmeleri, uyum sağlamaları ve durumdan uzaklaşmaları gerektiğini söyledi.
İkinci T20I’de Hindistan, maçın sondan bir önceki bölümünde elde edilen 100 turluk heyecan verici bir kovalamaca yaşadı.
Surya, Motera’daki karar vericinin önünde “Biz (Hardik ve ben) daha sonra bir konuşma yaptık ve gelecekte ne alırsak alacağız gibiydi. Tamamen iyi,” dedi.

“Hangi zeminde oynadığınız önemli değil. Bunlar kontrol edemeyeceğiniz şeyler. Kontrolümüz altında olanı yaptık, uyum sağlamamız, o zemine başvurmamız ve durumu idare etmemiz gerekiyordu. oyundan çıkmak.
Surya, “Herhangi bir oyun, ODI veya T20I, düşük veya yüksek puan, oyunda rekabet varsa, küçük kapıların çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Dışarı çıkın, meydan okuyun, kabul edin ve devam edin,” diye ekledi Surya . .
Zor koşullarda Yeni Zelanda, Hindistan’ı 83/7’ye düşürdü ve ev sahibi, ortada Surya ve Hardik olmak üzere son iki üstten 17 tura ihtiyaç duydu.
Çift, denklemi son baştan itibaren altı tura indirdi.
“Aslında uzun süredir birlikte mücadele ediyoruz. Geçmişte güzel işbirliklerimiz oldu.
“O zamanlar iyi bir iletişim kurmak ve güzel bir atmosfere sahip olmak bizim için çok önemliydi çünkü son bölümde biraz gergin olduğumuzu biliyorduk.
Stratejileri hakkında “Sadece güldük, birbirimizi destekledik ve birbirimize şansı kim bulursa oyunu bitirmeye çalışalım dedik” dedi.
Mumbaikar, yerel kriketteki istismarlarını gergin durumlarda vuruş yaparken soğukkanlılığına bağladı.
“Uluslararası ilk maçıma çıkmadan önce çok sayıda yerli kriket oynadım ve bu bana çok yardımcı oldu.
“Kendinize çok şey vermeniz gerekiyor ve farklı zorlu pistlerde oynayarak sahip olduğunuz eziyeti oradan taşıdım. Gerisini takımdaki pek çok üst düzey oyuncuyu görmekten ve onlarla konuşmaktan öğrendim. Denediğim her maç en iyi ayağımı öne koy.”
Surya, 9 Şubat’ta Nagpur’da başlayacak Avustralya’ya karşı merakla beklenen seride bir test başlangıcı için sıraya girdi.
“Açıkçası herkes Test kriket oynamak istiyor. Kriketinize ulusal düzeyde başlıyorsunuz ve sadece kırmızı top oynuyorsunuz ve ben Mumbai için oynadım.
“Serinin ne kadar heyecan verici olacağını hepimiz biliyoruz, ancak aynı zamanda şimdiki zamanda kalmak ve yarınki maç için elinizden gelenin en iyisini nasıl yapacağınıza odaklanmakla ilgili, ardından Testler hakkında düşünmek için bolca zamanımız var.”
Dünyanın 1 numaralı T20I topa vuran oyuncusu, 14 Mart 2021’de aynı sahada İngiltere’ye karşı ilk maçına çıktığından bu yana çok yol kat etti.
Biraz duygusal, şunları söyledi: “Ben de menajerime ‘Her şeyin başladığı yere geri döndüm’ dedim. Ben bile 2021’i ve buraya nasıl geldiğimi düşünerek adımları yavaş yavaş attım.
“Çok güzel anılarım var ama şimdi çok farklı olacak. Çok heyecanlıyım. Güzel stadyum, harika bir kalabalık, yarın heyecanlı bir maç için sabırsızlanıyorum” dedi.
(PTI girişi ile)