YENİ DELHİ: Gujarat Orta ve Yüksek Orta Öğretim Kurulu’nun (GSEB) GUJCET 2023 Kayıtları gecikme ücreti bugün, 31 Ocak 2023. İlgilenen ve daha önce kayıt yaptırmayan adaylar en geç bugün gujcet.gseb.org resmi web sitesinden kayıt yaptırabilirler.
Gujarat CET 2023 3 Nisan 2023 tarihinde yapılacaktır. Sınav, 10.00-16.00 saatleri arasında tek vardiya şeklinde yapılacaktır.
doldurmak için GUJCET 2023 başvurusu Çevrimiçi formu doldururken, adayların resmi portalda oturum açmak için e-posta kimliklerini veya cep telefonu numaralarını girmeleri gerekmektedir. Adaylar ayrıca Gujarat CET 2023’e başvurmak için aşağıdaki adım adım prosedürü takip edebilirler.
Doğrudan bağlantı: Gujarat CET için buradan kaydolun
GUJCET 2023’e Nasıl Başvurulur?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – gujcet.gseb.org
Adım 2: Bilgilerinizle ana sayfaya giriş yapın.
3. Adım: Şimdi Gujarat CET Başvuru Formu 2023’ü doldurun ve gönderin.
Adım 4: Başvuru ücretini gecikme ücreti ile birlikte ödeyin.
Adım 5: Formu indirin ve ileride başvurmak üzere yazdırın.
GUJCET’e online kayıtlar 06 Ocak 2023’te başladı. Daha önce başvuru formunu göndermek için son tarih 20 Ocak’tı, bu tarih iki kez 25 Ocak’a ve ardından 31 Ocak 2023’e uzatıldı.
Yaş sınırı
GUJCET başvuru sahipleri en az 17 yaşında olmalıdır.
eğitimsel yeterlilik
Tanınmış bir kurulun 12. sınıf sınavlarını geçen veya bu sınavlara giren adaylar başvurabilir.
Başvuru ücreti
Adayların 350 Rs tutarında bir çevrimiçi başvuru ücreti ödemeleri istenecektir.
Gujarat CET 2023 Hakkında
Gujarat Ortak Giriş Sınavı (GUJCET), Gujarat’taki lisans mühendislik ve eczacılık programlarına kabul edilmek üzere adayları seçmek için yapılan bir sınavdır.