YENİ DELHİ: Gujarat Orta ve Yüksek Orta Öğretim Kurulu, Cuma günü GSEB 12. Sınıf salon biletini yayınladı. Gujarat Board Class 12 Exam 2023’e girecek öğrenciler final sınavı giriş kartlarını ilgili okullarından alabilirler.
Okullar, resmi web sitesi gseb.org’da oturum açarak öğrenciler adına genel ve bilim akışları için Gujarat Board HSC kabul kartını indirmeye uygundur. İndirildikten sonra, okullar bunu yetkilendirmeli ve ardından öğrencilere vermelidir.
2023 GSEB 12. Sınıf Tarih Tablosuna göre sınavlar 14 Mart’ta başlayacak ve 25 Mart 2023’te sona erecektir. Gujarat Board 12. Sınav 2023 iki vardiya halinde yapılacak ve öğrencilere sınavı tamamlamaları için 3 saat 15 dakika verilecektir. kağıt. Sabah vardiyası 10:30 – 13:45 ve öğleden sonra vardiyası 15:00 – 18:15 arasındadır.
Doğrudan bağlantı: Erişim kartını indir
Nasıl indirilir GSEB 12. Sınıf Salon Bileti 2023?
1. Adım: adresindeki resmi kurul web sitesini ziyaret edin. gseb.org
2. Adım: Ana sayfada, Bilim veya Genel akış giriş kartı sekmesini açın.
3. Adım: Okul dizin numaranızı ve kayıtlı cep telefonu numaranızı/e-posta adresinizi girin.
Adım 4: Oturum aç’a tıklayın ve alınan OTP’yi kayıtlı e-posta kimliğine/cep telefonu numarasına girin.
5. Adım: İndir Gujarat HSC Kabul Kartı 2023 ve öğrencilere verin.
Okullar, öğrencilere giriş biletlerini ne zaman alabileceklerini bildirecek ve biletleri kendi okullarından almaları gerekecektir.
Daha fazla bilgi için öğrencilere okul yetkilileriyle iletişime geçmeleri veya en son güncellemeler için okullarının resmi web sitesini takip etmeleri önerilir.