Gösterdiklerimiz aklımın ucundan bile geçmiyordu, koç Straka kızgındı

QasiM

Global Mod
Global Mod
Frantiek Straka, ev sahibi takım daha iyi, daha dinamit, daha hızlıydı, otuz gündür bu maça hazırlanıyorduk ama bugün yaptıklarımız aklımın ötesindeydi, dedi. Bunu bir şekilde tekrar değerlendirmemiz lazım çünkü yaptığımız hatalar ve yaklaşım… Bireysel mücadelelerde Karvin baskındı.

İlk golün hemen önünde, kornerden sonra Karvin kaleye iki home run yaptı ancak Ranat bu durumdan kurtulmayı başardı. Bir iletişim darbesi gibi mi geliyor yoksa öyle mi?
Bu gerçek değil. Her şeyin provasını yapıyoruz, hazırlanıyoruz ve sonra bu büyük olay geliyor. Bunu anlamıyorum. Ligde birkaç maç oynayan oyuncular da var. Gl alacağımız her türlü standart durum bizim için gerçekten kötü kokuyor. Dikenimiz olduğunda her şey nalı olur ama kurtarmada böyle bir durum olacaktır. Ancak bu aynı zamanda futbolda da zihinsel olarak hazırlıklı olmadığınızda, şüphe etmeye başladığınızda ve o şüphenin orada olduğu durumlarda da olur. Vude, kişisel kavgalarda geç kaldık.

17. çeyreğin ikinci yarısında neden 3-0 öne geçtiniz?
Bu kayıtlara geçsin. Bunu çocuk felci olarak gördüğümde başımı döndürüyor. Hatta sen durumu anlattın. Bu takımın lider olduğu maçlarda, geçmiş maçlarda yaptığımız büyük hatalardan sonra goller yedik. Sayısız hatadan sonra gelin işin özüne inelim. İster zihinsel bir set olsun, ister hata yapmama korkusundan dolayı bunu kendime açıklayamıyorum. Böylece hemen bir gl alabilirsiniz… Bu, düşünmeden yapılan bir yolculuk vc.

20 Ocak 2024, 16:43 pspvek arşivlendi: 20 Ocak 2024, 19:45.

Geçmiş maçlarda ufak bir testten bile yoksun olduğunuzu söylemiştiniz. Karvin'e karşı biri 1:0 olmak üzere iki gol attın. Aynı zamanda ruh için de büyük bir rna mıdır?
Mola durumunu 1:1 olarak ayarlasaydık muhtemelen farklı görünecekti ama sonuçtan memnun kalmamamın da yanlış bir yanı yok. İki masa kurduğumuz doğru, aralarında kadınlar ve Polonyalı kadınlar da vardı. Uzun bir vt draz'a ihtiyacımız var. Saç giymenin hoş olmayan bir yolu. Çalışmaya devam etmeli ve değişip değişmeyeceğini görmeliyiz.

Zdenk Ondrek ise sakatlanan tonk'u bir daha oynamadı. Ne kadar süre sonra gitmiş olacak?
M bireysel diken. Bildiğim kadarıyla ameliyatlı dizimden sürekli sorun yaşıyorum, o yüzden müsait olup olmadığını önümüzdeki birkaç hafta içinde göreceğiz. Mümkünse onu oyuna dahil etmek isterim çünkü oynanması gerekecek.

David Krch'i maça gönderdiğinizde formasını değiştirmek için spor salonuna gitmek zorunda kaldı çünkü listede sadece 2 yeri vardı, 27. Ne oldu da takım arkadaşı Brabce'nin adaşı ile oynuyordu?
Kaçırıldı, olur.

Ligde on iki maç bile kazanamadın. Vte güvenli altında mı?
Ne yaptığımı biliyorum, dürtünün geldiğini biliyorum, bir sonraki kurtarışı kaçıracağımızı biliyorum, çünkü çok iyi kurtarışlar yapmıştık, ama sadece hazır olmadığımız veya şansımızı çöpe attığımız için. , fazla zaman almadık. Tabii bu çok tatsız bir durum. Üzerimde baskı olduğunu biliyorum ama burada olduğum sürece savaşacağım.

20 Ocak 2024, 16:08 pspvek arşivlendi: 20 Ocak 2024, 19:45.

En az bir düzine taraftar, geçmişte takımı nasıl güvenli bir yere götürdüğünüzü hatırlayarak, maçtan önce adınızı söylerken ter döktü mü?
Bunun için onlara çok teşekkür ediyorum. Burada çalışıyordum, Karvin'de taraftarlar her zaman harikaydı. Umarım Karvina'yla yaptıklarımı şimdi Çek Budovice'yle de yapabilirim.