GOC-in-C Korgeneral Dwivedi, Dhansal’daki ilk Agniveers eğitim tesisleri serisini tartışıyor

ManK

New member
Jammu 5 Ocak: Genel Subay Başkomutan (GOC-in-C) Kuzey Komutanlığı, Korgeneral Upendra Dwivedi ‘ eyaletini ziyaret etti.Art Agniveer eğitim tesisiJammu ve Keşmir Hafif Piyade (JAK LI) Alay Merkezi, Udhampur bölgesinin Dansal bölgesinde, ilk parti için hazırlık ve düzenlemeleri sağlamak üzere Agnives Bir ordu sözcüsü, eğitileceklerini söyledi.
PRO Savunma Jammu Yarbay DEVender Anand, “Agniveers’ın ilk partisi yakın zamanda eğitim için rapor verdi. Jammu ve Keşmir Hafif Piyade Alayı Merkezi.”
“Merkez, hayatlarında yeni bir bölüm başlatmak için güçlenmiş ve heyecanlı görünen genç acemileri eğitmek için tamamen hazır.”
Albay Anand şunları söyledi: “Son zamanlarda Savunma Bakanlığı öncü bir girişimde bulundu. Yojana’yı kızdır Agniveers’a hizmet veren sürekli eğitimi kolaylaştırmak ve uygun beceri sertifikaları sağlamak için NIOS, IGNOU ve MoS DE kapsamında Eğitim Genel Müdürü gibi çeşitli paydaşlarla Mutabakat Zaptı imzaladı.”
“Ulus inşası ve ulusal refah vizyonu doğrultusunda, Jammu ve Keşmir Hafif Piyade Alayı Merkezi, gençleri ulus için cesur askerlere dönüştürdü.”
Albay Anand, “Ziyaret sırasında Ordu Komutanına, Açık Hava Tüfeği Eğitim Tesisi, askeri teçhizat eğitim laboratuvarları vb.
“Jammu ve Keşmir gençliği, Agniveer işe alımlarına büyük ilgi gösterdi ve son işe alım toplantıları, çok sayıda kişi şeklinde muazzam bir coşku gösterdi.”
PRO Savunma Albay Anand, seçilen Agniveer’in bu alay merkezinde 10 haftalık temel askeri eğitimden sonra 21 haftalık ileri askeri eğitimden geçeceğini ekledi.
“Öngörülen eğitimin başarıyla tamamlanmasının ardından Agniveer, ulusa hizmet etmek için ülkenin farklı yerlerindeki çeşitli Jammu ve Keşmir Hafif Piyade Taburlarına konuşlandırılacağını da sözlerine ekledi.