YENİ DELHİ: Hintli kaleci Rishabh pantolonGeçen Aralık ayında korkunç bir araba kazasından sağ kurtulduktan sonra şu anda iyileşme yolunda olan, durumuyla ilgili olumlu bir güncelleme paylaşarak, “Şimdi çok daha iyiyim ve iyi ilerleme kaydediyorum.”
30 Aralık 2022 sabah 5:30 civarında, nefes nefese25, Delhi-Dehradun karayolu üzerinde arabası bir barikata çarpıp alev aldığında mucizevi bir şekilde hayatta kaldı.
Kaza, Haridwar ilçesinde Manglaur ile Narsan arasında meydana geldi.
IANS ile yaptığı özel bir sohbette Pant, hızlı iyileşmesi için kendisine verilen desteği ve iyi dilekleri kabul ederek, bu yolculukta önündeki zorluklara hazır olduğunu ekledi.
Röportajdan alıntılar:
S: Size acil şifalar diliyorum. Şimdi nasılsın?
C: Şimdi çok daha iyiyim ve iyileşme sürecimde iyi ilerleme kaydediyorum. İnşallah Allah’ın izniyle ve sağlık ekibinin desteğiyle çok yakında tam anlamıyla fit olacağım.
S: Hayatınızı tehdit eden bir kaza geçirdiniz. Bundan sonra hayatınızın sizin için (olumlu) değiştiğine inanıyor musunuz? Buradan bir çeşit yeni vuruş sırası!
A: Etrafımdaki her şeyin daha olumlu mu yoksa daha olumsuz mu olduğunu söylemek benim için zor. Ancak, şimdi hayatıma nasıl baktığım konusunda yeni bir bakış açısı kazandım.
Bugün değer verdiğim bir şey, hayatımdan sonuna kadar zevk almak ve buna günlük rutinimizde göz ardı ettiğimiz en küçük şeyler de dahil. Bugünlerde herkes meşgul ve özel bir şeyi başarmak için çok çalışıyor ama her gün bize neşe veren küçük şeylerin tadını çıkarmayı unuttuk.
Özellikle geçirdiğim kazadan sonra, her gün dişlerimi fırçalayabilme ve güneşin altında oturma gibi bir şey şansı buldum. Hedeflerimize ulaşmaya çalışırken, hayattaki sıradan şeyleri kanıksamışız gibi görünüyor. En büyük farkındalığım ve mesajım, her gün kutsanmış hissetmenin aynı zamanda bir nimet olduğu ve talihsizliğimden beri benimsediğim zihniyetin bu olduğu ve önüme çıkan her anın tadını çıkarabilmenin kendim için bir çıkarım olduğu olacaktır.
S: Kriket sezonu başladı, ne kadar özlüyorsun?
A: Sanırım hayatım kelimenin tam anlamıyla kriket etrafında döndüğü için ne kadar özlediğimi söylemek zor, ama şimdi tekrar ayaklarımın üzerinde durmaya odaklanıyorum ve en çok sevdiğim şeyi yapmaya, oynamaya geri dönmek için sabırsızlanıyorum. kriket
Soru: Şu anda günlük rutininiz nedir? Gününü ne yaparak geçirirsin?
C: Günlük rutinimi programa göre tutmaya çalışıyorum. Sabah uyanıyorum ve ardından fizyoterapistim ile günün ilk fizik tedavi seansımı yapıyorum. Bunu gönder, ikinci seanstan önce biraz dinlenip kendimi yenilemek için zaman ayırıyorum. Hemen ardından ikinci seansıma başlıyorum ve özellikle zorlu bir ilk seanstan sonra ne kadar acıya dayanabileceğime göre antrenman yapıyorum.
Günü bitirmek için akşam üçüncü bir fizyoterapi seansım var ama arada günlük meyve ve sıvılarımı alıyorum. Ayrıca bir süre güneşte oturmaya çalışıyorum ve bu süreç tekrar düzgün yürüyebilene kadar devam ediyor.
S: Hayranlarınız sizi Test Serisinde özlediler ve IPL’de de özleyecekler. Onlara bir mesaj?
C: Etrafımda bu kadar çok hayırsever ve her zaman benim çıkarımı en iyi şekilde düşünen insanlara sahip olduğum için mutluyum ve son derece minnettarım. Ancak hayranlarıma mesajım, Hindistan takımını desteklemeye devam etmeleri ve Delhi’nin Başkentleri. Sevginizi göndermeye devam edin, herkesi tekrar mutlu etmek için yakında döneceğim.