Geciken çıkış açlığı artırdı: Suryakumar Yadav | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Suryakumar Yadav, Mart 2021’de İngiltere’ye karşı uluslararası ilk maçına çıktığında 30 yaşındaydı. Bekleme oldukça uzundu, ancak yerli krikette gol atmaya ve seçicilerin kapısını çalmaya devam etti.
Takım arkadaşları ve taraftarları arasında popüler olarak SKY olarak bilinen Surya, Cumartesi günü üçüncü T20I’de Hindistan’ın Sri Lanka’ya karşı 91 turluk zaferinde bir yıldan kısa bir süre içinde üçüncü T20I yüzyılını gösterdiği için, beklemenin onu başarıya daha da acıktırdığını söylüyor. Rajkot.
Surya, ev sahiplerine üç maçlık T20I serisini 2-1 veren Hindistan’ın baskın galibiyetinde dışarıda olmayan 51 top 112’yi ezdi.
BCCI.tv’nin ev sahipliğinde düzenlenen bir etkileşim sırasında Surya, Hindistan Takımı baş antrenörü Rahul Dravid’e, uzun süre beklemenin ona başarısını daha fazla takdir etmeyi öğretip öğretmediği sorulduğunda, “Bu beni şimdi daha da acıktırıyor,” dedi.

WhatsApp Resmi 2023-01-07, 21.52.30.

“Oynadığım yerli kriket miktarını kastediyorum, bunu Mumbai eyaletim için oynamaktan her zaman zevk aldım ve her zaman bir gösteri yapmaya çalışıyorum.
“Orada bile vuruş yapmaktan keyif aldım (yerli kriket). Evet, son yıllarda biraz zorlayıcıydı ama kendi kendime bu oyunu bu yüzden oynuyorsun, (bu yüzden) tadını çıkar dedim. Bu oyuna olan tutkum beni sürmeye devam etti, bu yüzden devam ettim. gidiyor.”

Yıla iyi başlayın
🏆
🇮🇳
https://t.co/Kb46lOALhT

— Surya Kumar Yadav (@surya_14kumar) 1673114073000
2021’de ODI ve T20I çıkışını yaptığından beri Surya, Hindistan için 16 ODI ve 45 T20I oynadı ve sırasıyla 384 koşu (ortalama 32.00) ve 1578 koşu (ortalama 46.41) kaydetti.

Embed-0801-GFX-1

Cumartesi gününün ortalama vurucu yüzyılı, sadece yedi ay içinde T20I’lerde üçüncü oldu ve onu oyun tarihinde vurucuyu açamadığı zaman üç T20I yüz sayı atan ilk oyuncu yaptı.
“Bir vuruş sırası seçmek benim için gerçekten zor… İçine düştüğüm tüm zor durumlarda vuruş yapmaktan zevk aldım. Geçen yıl ne yaparsam yapayım eğlendim. Aynı şeyi yine yaptım.
“Daha önce de söylediğim gibi, elimden geldiğince eğlenmeye ve kendimi ifade etmeye çalışıyorum. O zor durumlarda takımlar oyunu bitirmeye çalışır. Ben oyunu yönetmeye çalışırım. Eğer benim ve takım için iyi olursa, mutluyum” dedi Surya.

Embed-Team-Hindistan-0801-BCCI

Peki sopasından kaç atış önceden belirlenmiş? baş antrenör Dravid, 360 derecelik oyuncuya sordu.
“Yani tabii bu formatta biraz önceden belirlenmiş olmanız gerekiyor ve aynı zamanda bowling oyuncusu sizden bir adım öndeyse bir vuruş daha yapmanız gerekiyor. Ama evet, oynamaya çalışıyorum. saha oyuncularının şu anda bowling oynayabileceği sahaya ve işe yarıyor.”
“…Bir sol kol döndürücü veya bacak döndürücü veya hızlı atıcı bowling oynarken sahayı kendim için ayarlarım ve mümkün olduğunca topa zaman ayırmaya çalışırım.”
(PTI girişi ile)