Gazdík on beş yıl sonra yüksek siyasetle sonuçlanır

HakikaT

Global Mod
Global Mod
Ben buna kesin bir son olarak adlandırmam, asla siyasette, ancak 15 yıllık mm'den sonra hareket etmemiz gerekiyor, kendinizi editörün özel spor salonu irisine liderlik eden Idnes.cz Gazdk'a sahip olduğum PRCI'ya yerleştirin. Me haber yok, bu neredeyse ezici, Otzka'ya osuruyor, ister M BT bir milletvekili ve editör olarak hitap ediyor olsun.

Um çinko ve siyasi coğrafya. Matematik gitmiyor, ama ben de Gazdk, Kolvstv Bakanı olarak kuruluşundan bu yana yılın Vld Petr Fiala pl'de olan Vld Petr Fiala pl'ini de ekliyorum. Çadırın bu pozisyonda ilk alınması.

Gazdk, uygulanan teri ve dozimetre davasında yolsuzlukla suçlanan girişimci Michal Redl'den sona erdi. Ayrıca Mstopedsedy Stan'ın görevinde istifa etmeye karar verdi.

NKM Znm ile olduğu gerçeğini suçlamamak için özel ikisinden bitirdim, bugün Gazdk.

İki iki, toplam sekiz yıl boyunca belediye başkanını yönetti ve ödemedi ve orijinal hareketten ve Snmovna'ya, en iyi 09 ve daha sonra hareketleri Miroslav Kalousek ve Karel Schwarzenberg ile birleştiğinde çıkmadı.

Bugün Gazdka Nelk veya gönderilen adaylık. Geçen yıl aldım ve önemli olmadım, dedi Pteek'teki eski.

ZLNS bölgesinde Ele adayı Stan Olkov'da olacak, bölgesel rüya gördü

Çadır sadece veriyor, bu da sonbahar seçimleri için LDR'ler hakkında açık.

Ülkelerde, LDERS seçimlerini seçti. Kuşta, ZLN bölgesindeki bölgesel elbiseler karar verdi ve aday, ZLN bölgesi için SNMOV'da iki endişe ve zekâdan biri olan Milletvekili ve Konsey Valaskch şapkasını hareket ettirecek.

Mondl'da Vysojin'e gitmek, ancak adayın ilk mstopeded, Prishable ve Ticaret Bakanı Luk'a liderlik edeceğine şüphe yok.

Belediye başkanı o yıllar boyunca koştu ve 2021 sonbaharında yüzde 15,62 oy alan Pirty ile bir koalisyonda bulunmadı. Çadır m te 33 Milletvekili.

LDI Stan Seçimi

Divan İçişleri Bakanı ve Pedseda Move VT Rakuan

Moravian -Silesian Bölgesi Üye ve MSTOPEDEDKYN MICHAYA EBELOV MOVE

Güney Moravya bölgesi Milletvekili Josef Feek

Prag Nmstek Adalet Bakanı Karel Dvok

Steck Kraj – Doln Hermit Belediye Başkanı Robert Holec

PARDUBICK COUNTY – Vysoina Tom Dubsk Milletvekili ve Belediye Başkanı

Krlovhradeck bölgesi – F Milletvekili Josef Cogan

Olomouck bölgesi – Hana Naiclerov üyesi

Plzesk İlçesi – MEP Michaela Opltov

Güney Bohem MEP Pavel Pivok Vakov

Karlovarsk bölgesi Milletvekili Jan Kucha

Liberec Nmstek Valisi Jan Svitk

Zlnsk bölgesi – MEP ELILA OLKOV

Vurgulamak Prishe ve Ticaret Bakanı ve İlk MSTOPEDEDA

Not: Vysoin hakkında bir konferans var ve Mondl'da kurt onaylamalıdır.