YENİ DELHİ: Hindistan Teknoloji Enstitüsü, IIT Kanpur Salı günü açıkladı Kapı Sahte testi Sınava girecek adaylar için 2023 bağlantıları GATE 2023 sınavı. Adaylar, GATE belgesini resmi web sitesinden (gate.iitk.ac.in) görüntüleyebilir ve indirebilir.
Bu Gate deneme testi 2023, adayların aşağıdakiler hakkında bir fikir edinmelerine yardımcı olabilir: GATE sınavı 2023 kalıp, soru türü, verilen süre içinde nasıl çözüleceği ve daha fazlası.
Resmi GATE web sitesi şöyle diyor: “Sevgili LİMAN 2023 Adaylar, geçen yılın (2022) GATE ödevini açmak için kağıtlardan birini seçin. Lütfen sınav ortamının gerçek sınavda (GATE 2023) deneyimleyeceğiniz ortama çok benzediğini unutmayın. Ancak sınavın son halinde bazı değişiklikler olabilir. Ayrıca mevcut linklerde bazı özellikler aktif olmayabilir.”
LİMAN 2023
GATE Mock Papers’ı görüntülemek için doğrudan bağlantı
Gate Mock Test 2023: GATE ödevi nasıl indirilir?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – port.iitk.ac.in
Adım 2: Ana sayfada, Önemli Duyurular bölümüne gidin ve “Geçen yılki bir GATE ödevi için deneme sınavına girmek için buraya tıklayın” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 3: GATE kağıtları yeni bir sayfada görünür.
Adım 4: Seçin ve alın GATE test kağıdı.
Adım 5: İleride başvurmak için aynısını indirin.
GATE 2023 sınavı 4, 5, 11, 12 Şubat 2023 tarihlerinde yapılacak olup, giriş kartı 3 Ocak 2023 tarihinde yayınlanacaktır.
Bu Gate deneme testi 2023, adayların aşağıdakiler hakkında bir fikir edinmelerine yardımcı olabilir: GATE sınavı 2023 kalıp, soru türü, verilen süre içinde nasıl çözüleceği ve daha fazlası.
Resmi GATE web sitesi şöyle diyor: “Sevgili LİMAN 2023 Adaylar, geçen yılın (2022) GATE ödevini açmak için kağıtlardan birini seçin. Lütfen sınav ortamının gerçek sınavda (GATE 2023) deneyimleyeceğiniz ortama çok benzediğini unutmayın. Ancak sınavın son halinde bazı değişiklikler olabilir. Ayrıca mevcut linklerde bazı özellikler aktif olmayabilir.”
LİMAN 2023
GATE Mock Papers’ı görüntülemek için doğrudan bağlantı
Gate Mock Test 2023: GATE ödevi nasıl indirilir?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – port.iitk.ac.in
Adım 2: Ana sayfada, Önemli Duyurular bölümüne gidin ve “Geçen yılki bir GATE ödevi için deneme sınavına girmek için buraya tıklayın” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 3: GATE kağıtları yeni bir sayfada görünür.
Adım 4: Seçin ve alın GATE test kağıdı.
Adım 5: İleride başvurmak için aynısını indirin.
GATE 2023 sınavı 4, 5, 11, 12 Şubat 2023 tarihlerinde yapılacak olup, giriş kartı 3 Ocak 2023 tarihinde yayınlanacaktır.