GATE Cevap Anahtarı 2023, gate.iitk.ac.in adresinde yayınlandı, doğrudan bağlantı burada

ManK

New member

GATE 2023 cevap anahtarı: Indian Institute of Technology, Kanpur, GATE 2023 Cevap Anahtarını bugün 21 Şubat 2023’te yayınladı. Mühendislik Yüksek Lisans Yetenek Sınavına giren adaylar, Mühendislik Yüksek Lisans Yetenek Sınavını resmi olarak yayınladılar, GATE sınavı 2023 Cevap anahtarını resmi web sitesinden kontrol edebilirsiniz. port.iitk.ac.in.
Takvime göre 22-25 Şubat 2023 tarihleri arasında GATE 2023 ön cevap anahtarından memnun kalmayan adaylar Sınav Kurulu’na itiraz edebilecek. Son güncellemelere göre, birkaç aday sunucu sorunu nedeniyle sonuçlarına erişemiyor.
bu Kapı 2023 sonucu adaylardan gelen sorular incelendikten sonra kesin cevap anahtarı yayınlanacaktır. Adaylar, resmi portalda ‘Kayıt Kimliği’ ve ‘Şifre’ ile giriş yaparak sonuçlarına erişebilirler.
Doğrudan bağlantı: GATE 2023 cevap anahtarı
Nasıl kontrol edilir GATE cevap anahtarı 2023?
1. Adım. gate.iitk.ac.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada aday girişine gidin
Adım 3. Kayıt numaranız ve şifrenizle giriş yapın
Adım 4. GATE Cevap Anahtarı ekranda açık
5. Adım. Gelecekte başvurmak üzere cevap anahtarını indirin ve yazdırın
ÇİT 2023 Sınavı 4, 5, 11 ve 12 Şubat 2023 tarihlerinde yapılmıştır. Sınava 8 binden fazla aday girmiştir. Takvime göre bunun sonucu 16 Mart 2023’te açıklanacak, puan kartı ise 21 Mart 2023’te adayların indirmesine sunulacak.