Gandhi Institute of Technology & Management 3 Şubat’tan itibaren spor festivali

ManK

New member

Visakhapatnam: GİTAM Üniversite olarak kabul edilen ilk sosyo-kültürel ve spor partisine burada ev sahipliği yapmaya hazır. GİTAM Visakhapatnam yerleşke. SHORE adlı bu partinin ilki, üniversitemizi ve dünyayı iyileştirmeye yönelik bir adım olarak esas olarak Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri (SDG’ler) temasına dayanmaktadır.
SHORE Fest, hem öğrenciler hem de öğretim üyeleri için üniversitenin çeşitliliğini ve çeşitliliğini sergilemek için devasa bir etkinliktir. Festivalin teması, daha iyi bir üniversite ve dünya için bir adım olarak SDG’lerdir (Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri).
3 Şubat – 5 Şubat 2023 tarihleri arasında üç günlük bir süre boyunca gerçekleşecek olan SHORE Fest, GİTAM’ın sergilemek üzere en iyi yeteneklerine ev sahipliği yapacak. Bu, Visakhapatnam, Haydarabad ve Bangalore olmak üzere üç kampüsten katılımı içerir.
Müsabakalar ve etkinlikler, müzik yarışmalarından nabzı hızlandıran spor yarışmalarına kadar uzanıyor! Parti toplamda yaklaşık 5.000 kişinin ilgisini çekecek ve birkaç film endüstrisi ünlüsü de davet edildi ve onaylandı.