Friis az önce övgü: Ševínský gelecek, Olatunji ona güvenebileceğimizi gösterdi

QasiM

Global Mod
Global Mod
Osmal Námfaja'da Letn'de evden favorit Dukla 3: 0'ı mağlup etti, t -gl'den ikisi çantayı ve son kuşlarda verdi.

Stelecky'ye maruz kaldığı için gergin değil miydin?
Biraz değil. Kontrol altında olduğumuzdan onur duydum. Açıkçası, rakip karşılaştırabileceği bir pleity geliştirdi, ancak erkeklerin nasıl oynadığını takdir etmeliyim. Balonu yuvarladık, açıkça yeterince monost üretmediğimiz, ama Dukla'ya karşı hiç olmadı.

Konuk Takka Peliv Peliv.
Ve onlar brnil. Hit binalarını kapattılar, onlara girmek kolay değildi. İki mücevher tadını çıkarabiliriz, Adam evnsk ml büyük ani olacaksın, ama Rrahmani'yi başardığından. Ve ben iki standart için astn.

İlk EVNSK, Liberec'teki Hostovnovní'nin duvarı, ilk kez Leverkusen'deki Usta Ligi'nden bir anci aldı. VM LBBIES? Ve bunu kendinizle nasıl yapabilirsiniz?
Çok fazla aldım, NJ'den yeni bir mürekkep verdi. İK gibi büyümek için Strahov'a doğru dolaştı, çocuğun altında onun etrafında olması gerekiyordu. Ve Ank aldığında Mus, yapabileceklerinden sinirlendi. Büyük gelecekten eminim: dövüşler, balon, brnn, tüm özel eşit. Aşağıda bir zaman.

LPE Son TDNS'de kendisini bu kadar otatunji sundu, teknoloji geçtikten sonra tezgahtan emdi.
Birlikte bir röportaj yaptık, SV'de neyi değiştireceğimizden bahsettik ve PRCI'si için Ani'yi hak etti. Çok döktü ve hemen GL'yi verdi, onu tanımayacaktı. Pesto yüzünü çalıştırdı ve sonunda içti. VM, Tonky için SLA nasıl. Victor NM takıldı, ona ihtiyacımız olduğunda buluşabiliriz. Saldırıdaki diğer oyun için iyi bir rekabet yaratın.

Victor Olatunji Slav Gl Dukla'ya karşı.

Kuchta ve Rrahmani zihnini tercih etmeye başladı.
Evet, MN LB bile, ikisi birlikte çalışırken, buluşmak için onlar için çalışır. Bir VC varyantım var, ne alacağım. Geçen sezonda biraz farklı bir kurulumda oynadık ve varyantın altında bazı FZCH'de olduğumuz var.

Bu arada, Rrahmani'nin yarı sınıf STDN'si doluydu mı?
Evet, sağlık sorunlarından sonra onu bırakmak istiyoruz. SM Albion V, E'ye yapışkan ve iyi davranmak için gereklidir. Dukla'ya karşı GL verdi, çok PRIC aldı, ama düştü, bir topluluğumuz var.

Ku Sparta Zail So Glman Raw'da SVJ çıkış. Jae, Vorel'in son sezonuna benzer bir dambıl oynayacak mı?
Her ne kadar yapmak zorunda olmasa da, NJ'den yediklerimiz gerçekleştirdi: O harika bir çocuk, kendi penaltı ülkesinde, akşamları çok iyi. O da ANCI'yi hak etti, çünkü sert de ve Dhorn'da her gün Vindahla'ya.

Ayrıca Fury Terinde NM ile?
Bu bir gayrettir. Urns verebileceğimiz öyle değil. Glmans'taki olanlara sahibim, Vindahl'ın yanı sıra, 19 yaşın altındaki çok genç Heerkens, Büyük Yetenek ve Hollanda Temsilcisi. Musm ayrıca Daniel Ztka ile Trenry Glman Martin Tichka'yı övüyor. Çocuklar böyle övülüyor.

Cumartesi günleri, erken ilkbaharda büyük konforlu oynayan Olomouc'ta Ektkn vs. Hastalığı kaçıran bir Haraslna'da MT'de olacak mısınız?
Evet, ML BT hazır olurdu. Erkeklerin çipini geçmişti, ama Strahov'un arkasında ve kalınlaştı. Dukla'ya karşı hiçbir şey riske atmak istemedik, ancak NM Potme ile Olomouc'daki TK'da.