Forman rahatlama hissetti, Třinec'i vurguladı: harikaydılar! Onları durdurduğumuz için memnun oldum

QasiM

Global Mod
Global Mod
Ya VS'deki Sria katı?
Leva. Büyük leva. Bu yıl Tinec'te doluyduk. Ve bence gelişmiş hak ettik.

Klov FZI'daki çeliğe karşı olmadığı zaman yaya ronkm'ine kıyasla nerede bölünmüş bir fıçıya sahip oldunuz?
Büyük psikolojik direnişte davrandık. MM, NM konilerin deneyim yemeyi başardığını hissediyoruz. Namluyu kaybettik, ama özellikle rahatsız olduk.

Bu sefer bile kaybetmiş olsanız bile, 3: 1'e liderlik ettiniz, ancak Tinec VM'yi gelenekleri yönlendirme yolunda.
NM'yi kaçırdılar, yaptığımız hatayı cezalandırdılar. Yine, asla pes etmeyen büyük bir mustvo vardı. Dönmek istemedik ve pli, giydik.

Tüm PTS tek bir hedefle sonuçlandı.
Dengeli. Biz silinirken Pesknu. Konen Skre Mon Covo Pomrnnan, ama gerçekten BP sayfalarıydı. Biz evde uu ns dokunduğumuz RDI.

Aaron Irving'in önde gelen cezai istifine bakın:

🏒
Sparta yarı finallere ilerliyor! Beşinci düelloda Tinec 3: 2'yi yendi ve Vítzný hedefi Alaron Irving'di.
👇
#telh https://t.co/izgndixfva

24. Bezna 2025 at 22:19, Pspvek Archivovn: 24. Bezna 2025 at 23:15

Pt Názno zihinsel olarak en korkunç muydu?
Sanmıyorum. Bu diğerlerinden farklı değildi, hepsi benzerdi. Duygular bu sefer eksik değildi, her iki karanlık da geri kalanlara yol açtı, ancak TM ile başa çıktık. 3: 2'de zayıflamış olan ana harikaydı!

Kaç VM güç kazandı?
Kimse yaralanmıyor, vurmam gerekiyor. Vakıftan sonra uzun bir mola vermemize yardımcı oldu ve bir zamanımız oldu. Dokuz gün içinde PT'yi ayırmak zorunda kaldık, ancak fiziksel olarak işin üzerindeyiz.

Prosedür muhtemelen kabinlerde kokuşmaz değil, e? Tinek Gold fırını yeni bitirdin.
İlk NM'yi yaptığı RDI'ız. Güzel kafa derisi, ne alacağız. VM diğer TMM'ye saygı ile, bu en yüksek rakip, kaleye nasıl girebileceğimizdi. Ama bizim altında sadece ilk adımımız var, sadece bilimi verdi. Hadi alalım, hafifçe kutlayalım, ama hepimiz biliyoruz, ev Semifinle rakibiyle tanışalım.

Çeliğe yaptıkları için hayranlar mı?
Üre. Hepimiz bunun güçlü bir mutfak olduğunu biliyoruz. Şapka Dol. PED Play Off Nzori'yi bu yıl çok güçlü olmayacakları için ele geçirdim, ama en azından bile doğrulanmadı. Tekrar oynadılar, sadece hazırlandık.