FIFA Dünya Kupası 2022: Meksikalı Guillermo Ochoa, Lionel Messi testi için dirildi | futbol haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
Meksika’nın kalecisi Guillermo Ochoa, Cumartesi günü Arjantin’e karşı oynayacağı Dünya Kupası maçı öncesinde Lionel Messi’nin “büyüsü” ile karşılaşacağı zaman çok motive olduğunu söyledi.
Beşinci Dünya Kupası’nda yer alan Ochoa, Salı günü Katar’daki C Grubu açılış maçında Polonyalı forvet Robert Lewandowski’nin penaltısını kurtararak takımına beraberlik kazandırdığında Meksika’nın kahramanı oldu.
Güney Amerikalılar Suudi Arabistan’a 2-1’lik şok bir mağlubiyet yaşadıktan sonra üç puanı alırsa, onun tarafı favori Arjantin’i devirebilir.
37 yaşındaki Ochoa Perşembe günü gazetecilere verdiği demeçte, “Mücadele etmeye ve ayağa kalkmaya hazırız. Messi’nin bu büyüsü var, hiçbir şey yapamıyor ve bir dakikadan diğerine bir şeyleri çözüp gol atabiliyor.”
“Güzel bir meydan okuma olacak. Çok karmaşık olacak, ancak dünyanın ve tarihin en iyi oyuncularından biri olan Messi’ye karşı bir Dünya Kupası’ndan daha iyi bir etap olabilir, en iyisi değilse.”
Meksikalı kaptan, Dünya Kupası’nın kendisini en iyilere karşı ölçmek için ideal aşama olduğunu da sözlerine ekledi.
“‘Hey, falancaya karşı oynamak istemiyorum, çünkü bu çok zor’ demekten hoşlanmıyorum. Aksine, Dünya Kupası’nda onlara karşı oynamak istiyorum. İyi bir oyun oynamak istiyorum.” ” ve onları döv,” dedi Ochoa.
Meksika, Çarşamba günü grup lideri Suudi Arabistan ile karşılaşacak.