FIFA Dünya Kupası 2022: Canelo Alvarez kendini kaptırdığını söyledi, tehditten sonra Lionel Messi’den özür diledi | futbol haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
Meksikalı boksör Canelo Alvarez Arjantinli golcünün Meksikalı bir formayı ayağıyla yerden ittiğini gösteren bir soyunma odası videosuna gücendikten sonra Lionel Messi’yi alenen tehdit ettiği için özür diledi.
Messi, Cumartesi günü Dünya Kupası’nda Arjantin’in Meksika’yı 2-0 yendiği maçta gol attı ve Twitter’da 2,2 milyon takipçisi olan Alvarez, forvetin videoya alındıktan sonra “Tanrı’ya sormalı, onu bulamıyorum” dedi.
Ancak Çarşamba günü Alvarez, kendisini kaptırdığını tweetledi ve Messi’den ve Arjantin halkından özür diledi.
Alvarez, “Son günlerde ülkeme duyduğum tutku ve sevgiye kapıldım ve yersiz yorumlar yaptım.” Bu yüzden Messi’den ve Arjantin halkından özür dilemek istiyorum.”

Tutkumu ve babamın bildiği aşkı ve estuvieron hakkındaki yorumlarını hep duydum… https://t.co/X0MxAFrM3o

— Canelo Alvarez (@Canelo) 1669830062000
35 yaşındaki Messi, C Grubu’nun son gününde Arjantin’in Polonya’yı 2-0 yenerek “Albiceleste”ye Dünya Kupası’nın son 16’sında yer almasının ardından tepki gösterdi.
“Şimdi konuştuğunu gördüm ama sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. Beni tanıyanlar bilir ki ben kimseyi hor görmem (…) Meksika halkını hor görmediğim için özür dilememe gerek yok. gömlek ya da herhangi biri,” dedi Arjantin kaptanı.
Meksikalı kaptan Andres Guardado, videonun sıra dışı bir şey göstermediğini söyleyerek forvet oyuncusunu savundu.
Meksika, Çarşamba günü C Grubu’ndaki son maçında Suudi Arabistan ile karşılaşacak ve Katar’da son 16’ya kalma şansı için galibiyete ihtiyacı var.