Euro üzerinde ast bir manzaradır. 19 Yaşından Küçük Bayan Futbolculara Antrenörlük Yaptırmak İçin Onlara Uğramayın

QasiM

Global Mod
Global Mod
Oysa geçen yıl, Jana Navrtila bir aday olarak yerini çoktan sağlamlaştırmış olsa da, uçuş şampiyonası için nitelikli takımı geçmek için mücadele etmek zorunda kaldı. Aramayı cevapladı. Ve şimdi iki tane daha verdi: B grubunda İzlanda’nın yanı sıra Fransa ve İspanya’dan zorlu takımlar da oynadı.

Toplantıya gelen tüm kızların ampion için uygun ve mükemmel giyinmiş olmasına sevindik. Navrtil’e koçluk yapmak için takımın tüm farkındalığıyla aynı.

Önceki kalifikasyondan farklı olarak Avrupa Şampiyonası uçuşuna ilerlediniz. Ampiont bir eğitmen için bir ödül mü yoksa çok büyük bir sorumluluk mu?
Muhtemelen kimse 19 yaşındaki kızımızın bu nitelikli yüzden geçeceğini düşünmedi. Terfiden hemen sonra, tüm kızlar çok çalışmaları gerekeceği gerçeğini içtiler çünkü büyük bir turnuvamız var. Futbol çevresinden insanlar bizi alkışladı. Ben de FAR’ın başkanlığındaydım. Futbol ortamının telaşlı olduğunu fark ettim. Ama aynı zamanda kamuoyu açısından konuşmamızın desteğinizi hak ettiğini hissettim. Bizim koşullarımızda Avrupa Şampiyonası’nda üst üste iki kez oynamak tek kelimeyle bir mucize.

Belçika’daki U19 EC’de eskho tmu programı

Nasıl iddialısın?
19’lar Avrupa Şampiyonası’ndan Dünya Şampiyonası’na kadar ilerlemek mümkün ama bu bizim için tamamen bilim kurgu. Erkekler Euro’da yirmi dört oyuncu yer alırken, Avrupa’nın en iyi takımlarından sadece sekizi burada oynuyor. Başladığı maçların yarısı üst takımlarda ve iki yıl içinde milli takımda önemli rol oynuyor. Bizim için her temsilci için çok büyük bir deneyim. Büyük stadyumlarda, harika bir ortamda oynanacaklar.

Euros’ta start öncesi hazırlanmak için bolca vaktiniz varken, İngiliz 19. takımı yarın beşinci karşılaşmanın ardından arenaya girecek.
Geçmişte Almanya ile oynadığımız dönemde olağanüstü bir turnuva düzenlemeyi başardığımızı belirtmek gerekir. iyi bir taşınabilir kamp hakkında. Ama tabii ki kendimize yalan söylememize gerek yok, hazırlık yapmadan ampiyona girmek ideal değil. Diğer ülkeler daha iyi durumda. Ancak bu, genel durumu ve İngiliz futbolunun toplumdaki algısını ilgilendiriyor, bu da daha iyi futbol ve finansal koşullarla sonuçlanıyor.

Büyük bir turnuvadan önce hazırlanmak için ideal rüya nedir?
İngiliz futbolunun toplumdaki genel algısını fark etmeliyiz. Avusturya birkaç yıl önce iki futbol akademisi kurdu. Trenrsk tb kızları diken, kantin, yenilenme açısından kontrol altında tutuyor. Bu nedenle, ordularının büyük ilerleme kaydetmesi ve Almanya veya İtalya gibi büyük güçleri yenebilecek durumda olması şaşırtıcı değildir. Köyde on üç günde bir toplanan on beş yaş altı iki temsilci ekip vardır. Ülkemizde yılda dört kez toplanıyor… Fransa’da milyonlarca oyuncu bazında, Roma’daki akademi bir kulüp işletiyor, burada erkeklerle birlikte belli bir yaşa hazırlanıyorsunuz ve ardından seçiliyorsunuz.

Peki ya biz?
Hiçliğin ortasındayız. Sparta, Slavia ve Slovakya, İngiliz futboluna çok yer veriyor. Ama bunun dışında çok farklı bir ortam. Ama buna inanmıyorum. Ben sadece bir gerçeği belirtiyorum.

ve kademeli olarak Fransa, İzlanda ve Polonya.
tk grubu. Fransa ve İspanya, diğer yerlere kıyasla iki veya daha fazla kat daha fazladır. Kızlarımız Çek şartlarında futbol oynayabiliyor. Ancak burada, onlara veremeyeceğiniz, zaman açısından tamamen farklı bir karmaşıklıkla uğraşmak zorunda kalacaklar. Dövüşmek ve düello yapmak arasında çok büyük bir fark var. Aynı hızda olduğu gibi. Anlaşılır bir şekilde, kızlar bunun farkındadır. Ve İzlanda? Birçok insan futbolun zayıf bir ülke olduğunu düşünüyor. Ama hiç de öyle değil. Futbolu oraya profesyonel bir seviyeye getirin.

Ampiont’ta ne sunmak istersiniz?
Mükemmel bir ekibim var, maksimum düzeyde konsantre ve kararlı. Oyunların temel prensibi mükemmel bir baskıdır. Bu öncül ile ilgilenmezsek, seninle hiç tanışmayacağız.

Gibi?
Almanya ile karşı karşıya geldiğimizde her şeyi taktik plana göre yaptık ama sla çorbasının başka yerde olduğu belliydi. Kızlara bunun harika bir deneyim ve güzel bir hayat olduğunu tekrarlıyorum. Ve hesapta sıfır puan ve gizli gl ile geri dönmezsek, bu büyük bir ödül olacak.