En sevdiğiniz kişinin etrafındaki aurayı düşünün. Z Rice, Arsenal’in özlemini çektiği lider

QasiM

Global Mod
Global Mod
Geçiş sonrası röportajda bu bizim son şansımızdı, diye soludu. Normalde muhtemelen güzel toprakların sınırında kalıp cesaretimin kırılmasını beklerdim ama devam etmeye karar verdim. Biraz risk alın. Ve karşılığını aldı.

Park Degaard’ın güzel pivotu kaleye doğru yöneldi. Setin yedinci dakikasında Arsenal hafif bir canavarla skoru 4:3’e getirdi.

Sıralamanın zirvesinde beş puana sıçradı, tüm takipçileri 15. turdaki düelloları beklemek zorunda kalacaktı. Ancak esas olarak Londra’nın kuzeyinde, yılda 105 milyon pound gibi rekor bir miktar ödemeyi reddettikleri yirmi yaşındaki Angliyan’ı kadrolarına nasıl almaları gerektiğine bir kez daha kendilerini ikna ettiler. milyarlarca kron.

6 Aralık 2023, 00:20 pspvek arşivi: 6 Aralık 2023, 14:41

Rice, gazetenin rüyayla ilgili büyük riskler ve baskıyla ilgili sorularını yanıtladığında, kendimden asla şüphe duymadığımı söyledi. Kendi yeteneklerime inanıyordum, onun Arsenal’e katılacağına ve parasını hemen alacağına inanıyordum.

Tam olarak neler oluyor?

Sadece Fransız defans oyuncusu William Saliba sezon boyunca galibiyet serisinde şu ana kadar daha fazla dakika harcamadı.

Rice merkez vuruşunu sağlamlaştırdı, tüm karanlığın ısınmasını sakinleştirdi, pozisyonundan bire bir bile gidip tehlikeli akışlar kurmayı başardı. Kendisi, kriz anlarında bile yardım edebileceği mevcut Arsenal’in kilit adamıdır.

Salı günü, lig rekorunda ikincisi normal sürede derin olan üçüncü lig golünü attı, Arsenal maçın son beş dakikasında attığı golle ilk dokuz puanı aldı.

Arsenalli Declan Rice kutlama yapıyor

Rice, Luton’a karşı iki karar vermemiz gerektiğini söyledi. Öte yandan: ne için hazırlandığımıza bir bakın. Ve son ana kadar vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.

Hiti nellotn rv ve ldr’de özel bir döngüde.

Rice her zaman ne pahasına olursa olsun kaçınmanız gereken külfetli bir profesör imajına sahipti. Yedi yaşından beri birlikte olduğunuz kuşunuz Lauren ile özel hayatınızda iyisiniz ve küçük oğlunuz Juda’yı büyütüyorsunuz.

Golfü veya ipky’yi seviyor. Ayrıca tuhaf bir ritüele kendinizi kaptırmayın: Her maçtan üç saat önce, oyunun öğleden sonra veya akşam geç saatlerde oynanmasına bakılmaksızın, bir porsiyon ızgara erkek kurt peyniri yerim.

Kou Mikel Arteta ne pahasına olursa olsun onu yakalamak istiyordu. Tutuklanmasından bu yana, ilk genç İngiliz temsilcisinin ekibini bir veya iki yüzyıl ileriye taşıyacağını düşünüyordu.

Erkekler geçen yıl sıralamada sekiz puan öndeydi ama sonunda şampiyonluğu kaybettiler. Ancak Rice, kişisel olarak hayatımda bir yıl geçirdiğimi ifade ederek, benim büyük bir onur ve kararlılığa sahip olduğumu ifade etti.

Çarpıcı finalde kaptan rolünde West Ham’ın Konferans Ligi’nde istenen zafere ulaşmasına nasıl yardımcı olduğunu hatırlıyor musunuz? Taraftarlarla birlikte Eden’de Tome Souk Park’ın yanındaki sahada Vladimr Coufal ile tekme atıyordu.

Futbol oyuncusu

Arsenal’in yanı sıra, o dönemde 13 yaşındayken elinden kurtulan Bayern Münih, Manchester City ve Chelsea de sıradaydı.

İşte o zaman Rice, West Ham’a taşındı ve burada zamanla bir kaptana, hatta geç gelen hücum sayesinde bir kulüp efsanesine dönüştü. Ocak ayındaki Lig maçında Olimpiyat Stadı’na ilk gittiğinde yüzlerce seyirci onu yuhalamıştı.

Attığı adımdan hiçbir zaman pişmanlık duymadı.

Geçtiğimiz sonbaharda FourFourTwo dergisine verdiği kapsamlı röportajda “Her şey beklentilerime göre iyi gidiyor” dedi. Arsenal’i seçtim çünkü büyük potansiyele sahip genç bir takım var. Son iki yıldır istikrarlı bir şekilde gelişip büyüdüklerini dışarıdan izledim. Elbette koç Arteta’nın da bu kararda büyük rolü oldu.

Harika kalitesinin yanı sıra etrafında altın bir aura da var. Rice’ın Salı gece yarısından önce Luton’a karşı oynadığı dramatik maçı bozduğunda, benzer anların kendisine özgüven vereceğini söyleyen Arsenal ekibini övdü. Declan’ın tüm takım üzerinde çok büyük olumlu etkisi var.

Arteta’nın onun hakkında bu kadar çok şey sormasının nedeni tam olarak nedir?