Emma Raducanu, Avustralya Açık öncesinde ter döküyor | tenis haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

Emma Raducanu gelecek hafta için zamanında tam kondisyona geri dönmeye çalışırken “çok fazla beklememeye” çalıştığını söyledi Avustralya Açık geçen hafta bir ayarlama etkinliğinde bileğini burktuktan sonra.
Eski ABD Açık şampiyonu Raducanu, Slovakya ile oynadığı ikinci tur maçında 6-0 ve 5-7’lik setlerle emekli oldu. Victoria Kuzmova WTA 250 Auckland Classic’te.
İlk seti 22 dakikada süpürdü, ancak ikinci sette sendeledi ve sahadan gözyaşları içinde ayrılmadan önce tıbbi mola sırasında sol ayak bileğini muayene ettirdi.
Avustralya Açık 16 Ocak’ta başlıyor.
20 yaşındaki, “Dürüst olmak gerekirse, her seferinde bir gün alıyorum ve ilerlemeyi görmek ve ilerlemek için her gün elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” dedi. Tenis Avustralya Pazartesi günü yayınlanan bir röportajda.
“Umarım Pazartesi günü veya turnuva başladığında iyi ve hazır olduğumu görürüz. Ancak durumu günden güne ele alıyoruz ve şu anda çok fazla bir şey beklememeye çalışıyoruz.
“Dürüst olmak gerekirse geçen hafta gerçekten utanç vericiydi, çünkü sezonum hakkında harika hissettim ve fiziksel olarak yaptığım hazırlıkla gerçekten iyi hissettim. Ve pistte ne olduğunu bilmediğim bir kaza geçirdim. Bunu gerçekten engelleyebilirdim.”
Raducanu, sakatlığının ardından Auckland turnuvasının kapalı kortlarının çok kaygan olduğunu söyledi. Nicholas Lamperin “oynamaya uygun” olduklarını söyleyerek yanıt verin.