eapcet-sche.aptonline.in adresinde Eczacılık Kursları için AP EAPCET 2022 Danışmanlık Raporlaması Başlıyor

ManK

New member
Andhra Pradesh Eyalet Yüksek Öğrenim Konseyi (APSCHE), eczane programlarına kabul edilmek isteyen adaylar için raporlama sürecini bugünden, yani 07 Aralık 2022’den itibaren başlattı. aptonline.in.
AP EAPCET Danışmanlığı 2022 Koltuk tahsisi sonucu
Konsey, 1. Tur için koltuk tahsisi sonucunu açıkladı. AP EAPCET 2022 Danışmanlığı Eczacılık kursları için dün, yani 06 Aralık 2022’de.
Nasıl kontrol edilir AP EPCET 2022 Koltuk tahsisi sonucu?
1. Adım: Resmi web sitesine gidin – eapcet-sche.aptonline.in/EAPCET/
2. Adım: Ana sayfadaki koltuk ataması sonucu ve öz-rapor için mevcut bağlantıya tıklayın.
3. Adım: Giriş bilgilerinizi girin ve gönderin.
Adım 4: AP EAPCET Eczanesi 2022 Koltuk Tahsis sonucu ekranda görüntülenecektir.
Adım 5: Aynısını indirin ve ileride başvurmak üzere bir çıktı alın.
AP EAPCET 2022 Tahsis Sonucunu İndirmek İçin Doğrudan Bağlantı
Adaylar hem çevrimiçi hem de atanan kolej / enstitüde başvurabilirler. Raporlama için, başvuru sahipleri önce AP EAPCET 2022 Tahsis Sonucunu indirmelidir. Aynısını indirmek için doğrudan bu makalede aşağıda verilmiştir.
Resmi takvime göre son bildirim tarihi 09 Aralık 2022’dir. Adayların, web sitesi çökmesi veya sunucu kesintisi gibi gereksiz sorunlardan kaçınmak için son günü bildirmeleri tavsiye edilir. Aday, atandığı koleje fiziksel olarak bağlı kalsa bile, mümkün olan en kısa sürede koleji ziyaret etmesi önerilir.
için gerekli belgeler AP EAPCET 2022 Web Danışmanlığı
1) APEAPCET-2022 Derece Kartı.
2) APEAPCET-2022 Salon Bileti.
3) Marka Notları (Inter MPC veya eşdeğeri).
4) Doğum Tarihi Kanıtı (SSC veya eşdeğer not).
5) Transfer Belgesi (TC)
6) 6. Sınıftan Orta Seviyeye Kadar Eğitim Sertifikası.
7) EWS sertifikası
8) İkamet kartı
9) Babadan/anneden Andra Pradeş İkamet Belgesi
10) Entegre Topluluk Sertifikası
11) Gelir tablosu ebeveynleri
12) Varsa yerel sağlık sertifikası