Duraklamaya devam ediyor ama şunu söylüyor: Acı dayanılabilir düzeyde, o dm

QasiM

Global Mod
Global Mod
Şimdi büyük rakibi Novak Djokovic’in Grand Slam koleksiyonunu nasıl artırdığını veya İspanyol halefi Carlos Alcaraz’ın nasıl büyüdüğünü izliyor.

Düelloları kaçırdığı için bunu golfle telafi ediyor, bu da en azından şefkatli ruhuna dokunuyor. Geleceğe özlem duyuyor ancak arzuladığı hedef aynı değil: hâlâ rekabetçi bir oyuncu olacağı sahaya dönmek.

Özellikle en zorlu başarısızlık, mayıs ayının sonunda sevgili Roland Garros’u kaçırmak zorunda kalmasıydı. Üç kez toprak Grand Slam şampiyonu, gazeteye yaptığı açıklamada, yerinizin altına ve üstüne gidemezsiniz, çünkü mavi bayrağı kaldırdığınız bir an gelir, dedi.

Nisan ayında kalça ameliyatı geçirdi ve bu da geri dönüşünü geciktirdi. Vbr’de yoktu. Nadal, Movistar+ için canlı bir röportajda, koçların bana uzun süre hareketsiz kaldığımda %100 kurtulmadığımı açıkladığını söyledi.

Rafael Nadal

Şu anda hasta iyileşme sürecinden geçiyor. 37 yaşında, o kadar çok zamanı vardı ki geri dönüş için acele etmenin bir anlamı yok. Hele ki 2024 sezonunun ona veda olabileceği yönündeki spekülasyonlar gerçekleşirse.

Bu yüzden onu çok dikkatli yakalamaya çalışıyorum. Dikkatli olmam gerektiğini biliyorum, diye açıkladı. Nejastji şehirdeki delikleri bu şekilde görüyor ancak dikkatli olmak adına dalış hareketlerini atlayın.

Aylar süren karmaşık kafataslarından sonra pesto iyi bir ruh halinde. Bunu çok önemli bir nedenden dolayı elimden gelenin en iyisini yaptım. Onu suçlama.

Sakatlığını bir savunma olarak bile kullanmıyor çünkü yakın zamanda ABD Açık’ta Grand Slam turnuvasında 24. kupayı kazanan Djokovic’in iki Grand Slam şampiyonluğunun arkasında yer alıyor. AS gazetesine verdiği demeçte, yalnızca başardıklarından dolayı tebrik edilmesi gerektiğini söyleyerek, kendisine göre Sırp’ın yanlışlıkla tarihin en iyi oyuncusu olarak adlandırıldığını da sözlerine ekledi.

Sayılardan çok daha fazlası, aklı sağlık durumunu dikkatle izlemekle ve tam teşekküllü bir tenis yaşamına kademeli olarak geri dönmeyi düşünmekle meşgul.

Avustralya Açık’ı ya da Roland Garros’u hemen kazanamayacağımın farkındayım. Şu anda benzer telaşlardan uzağız ama bir şeyleri düzeltmek için sabırsızlanıyorum.

Şu anda Nadal çok sayıda kadınla çalışıyor, öyle olmadığı çok açık. 2024 sezonunun son sezon olup olmayacağı sorusu hala cevapsız kalıyor. Umarım Kasım ayının ortasında nasıl olduğumu okuyabilirim. Şu anki durumumu katlanılabilir bir acı olarak tanımlayabilirim. Kısacası hiçbir şey, kendime engel olamadım.

Taraftarların tezahürat yaptığı Rafael Nadal, Madrid’de Real’li oyuncuların peşine düştü.

Biraz tereddütle, her geçen gün diken seviyesini yükselterek ve sanatını kortlarda ne kadar süre sergileyeceğine dair kararın en azından kendi elinde kalacağını umarak ilerliyor. Ben de orada olacağım, seninle yeniden evleneceğim, diye söz verdi.

O zamana kadar tenis akademisi ile okuldaki projelere tamamen konsantre olabildim. Antrenör pozisyonundan itibaren gelecek nesil İngiliz yeteneklere liderlik edeceğine şüphe yok.

İkinci çanta harika bir oyunculuk kariyerine layık.