Dur, beni baştan çıkarıyorsun. FIA’nın Formula 1’e dair tam planı böyle

QasiM

Global Mod
Global Mod
f Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) Muhamad Sulaym, dünya şampiyonu Max Verstappen ile birlikte.
| fotoğraf: Reuters

Bu sezon dünya şampiyonasında 22 Grand Prix var, ancak beşinci yılda 24 rekor olacak. Seride on yüz önde ve Andretti takımının 2025’ten itibaren en az ikiye ulaşması gerekiyor.

Ünlü Amerikalı motor yarışı ailesi Michael Andretti’nin projesi FIA’nın onayına sahip ancak yarışın, Formula 1’in organizatörü Liberty Media ile ticari haklar konusunda bir anlaşma yapması gerekiyor.

Benim hayalim formülde maksimum sayının bin iki yüz olması. Sulaym, Amerikalı bir fabrika ekibinin Amerikalı bir sürücüye sahip olmasını isterim ve bunu da isterim, dedi.

Aynı zamanda fikir ayrılığı da var çünkü ödüle dair görüşleri azalacak ama karara etki etme imkânları yok. Sulaim, “Mem kurallarına göre on iki kişi var” dedi.

Bazı takımların pitlerde yeterli alan olmamasını protesto ettiğini, ancak tam bir Hollywood setinin her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Sulajm, bazı baştan çıkarmalar sırasında Brad Pitt’in başrolde olduğu bir filmin gösterileceğini kaydetti. depo.

Ayrıca tüm devreler on iki istasyona göre tasarlanmalıdır. Ve sp formülünün vc iletkene değil vc koyuya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. On bir yaşındaki Süleym, pek çok büyük ödülün olduğunu söyledi.