Dünya için çipli bir madalya. Belki Nymbursk’e giden hızlanma yoludur

QasiM

Global Mod
Global Mod
28 yaşındaki Nymbursk, küçükler kategorisinde iki kez Avrupa şampiyonu oldu, Dünya Kupası’nda madalyaları var ve geçen yıl finallerde ustalaştı. Dünya şampiyonası heyecanı hâlâ onu meşgul ediyordu.

Ve dünyayı yalnızca üç yılda bir ampiyon yaptırıyorlardı, bu yüzden fazla zamanları yoktu. Ve ortaya çıktıklarında küçük bir tst’yi kaçırdı. 2018’de Changwon’da 15’inci, bir yıl önce Khie’de ise 13’üncü oldu ve finale yükselen ilk sekizden sadece kısa bir mesafede yer aldı.

Ancak bu yıl Bakü’de Nymbursk başarısız oldu. Her ne kadar sezonun gidişatı şu ana kadar ideal olmasa da. Ve onun temsilcisi meslektaşı Ji Pvratsk bunun sorumlusuydu.

Jirka sezon başından beri iyi oynadı. Bu beni çok heyecanlandırdı, hemen böyle şut atmak istedim, önce Nymbursk. Bu yüzden dikeni yoğunlaştırdı ve sonuçlar çabuk geldi. Pvratsk, Dünya Kupası’nın Nisan ve Mayıs turlarını kazandı ve her iki durumda da Nymbursk ona bu şehre kadar eşlik etti.

Jene daha sonra Avrupa Oyunlarının sonunda Evropsk’a yenildi ve Pvratsk bir kez daha madalya için mücadele ederken, Nymbursk elemelerde yer aldı. Kendimi kaptırdım ve bu yüzden on üç iki günde Avrupa Oyunlarına hazırdım, buna gerek yoktu. Ondan içtiğimde serbest bırakıldım ve içmeme izin verilmedi, ancak artık mesafeli.

Bu yüzden geçen sene ara verdi ve ağustos ayındaki dünya şampiyonası öncesinde farklı bir dikenli yol seçti: Mümkün olduğu kadar çok ses ayarlamak yerine, yalnızca uzun süredir kendisini rahatsız eden ayrıntılara aşık oldu. . Mesela yataktan sonra gaz yetersizliği, ekrana hızlıca bakma ihtiyacı, sabahın nasıl geçtiği gibi. Nymbursk bunu dikenle bastırmaya çalıştı.

KARANLIKTA STBRO. Nymburk’un Avrupa Oyunları’ndaki tek başarısı, Frantik Smetana ve Jim Pvratski (sağda) ile birlikte zirveye ulaştıkları takımın en üst konumuydu.

Üçüncüsünde sonuçtan tamamen kurtuldum ki bu o kadar da basit değil çünkü önce sonuca göre değerlendiriliyoruz. Ancak bunun öncesinde, diken üzerinde pek de nazik olmayan, ancak belirleyici ondalıkları oluşturabilecek pek çok şeyin olduğunu açıklıyor. Dikende hayvanlar izliyordu: Biri bana sakin, sakin bir tavırla baktığında ben de sinirleniyorum. Bu yüzden konuşmamın çağdaş görünmesi için çalıştım.

İyi bir ruh halinde Bakü’ye gitti. Çok iyi durumda olduğu hissiyle. Ancak baştan çıkarmadan bir gün önce, fiziksel olarak kapsülde bulunmadığını hissetti. Sadece pukanın tuzaktaki ile aynı setten sapını test edemediği resmi olmayan dikene gitti ve resmi diken için özür diledi. Şehir ona cevap verdi.

Ertesi gün ateşle suya girdi. Çok hastaydım, güçlerimin son kalıntılarını arıyordum, l. Tek tek ülkelerden gelen sopaların sonuçları da oldu ve madalya kazananları karanlıkta öldürdü. O anda iki ipucu bir araya geldi. Yeterli güce sahip olmadığımı hissettim. Bu yüzden zostro tuzağına girdim. Kendi kendime, farklı bir bireye odaklanmaktansa karanlıkta madalya almayı tercih ederim diye düşündüm, k.Sonunda sonuç oldukça iyi çıktı, düşündüğüm gibi değil.

Pvratski ve David Hrkulek ile birlikte, pivotun yetersiz terleri sayesinde madalya kazandılar, ancak Nymbursk uzun bir farkla ilerledi. Ve altın madalyanın sıcak havasında Rakuan Alexander Schmirl’e karşı koymadı.

Dünya şampiyon yardımcısı olarak ertesi günü, diğerleri 50 metre yukarıdaki merdiveni tırmanırken bir kafatası çipiyle geçirdi. Büyük yokuşlarda hastalandığım ilk sefer değildi. 2019 yılında kilo verdiğim Avrupa Şampiyonası’nda çok sıkıntı yaşadım. Avrupa Şampiyonası’nı bu şekilde kazandım ve içki içerken kaybettim. Belki benim için acele etmenin yolu budur, diye düşündü.

Şimdi dünya şampiyonasında hastalık nedeniyle zorlu bir günü kaçırdı ve bu onu çok fazla sınırlamadı. Bakü’deki tahtakurularını biliyorum, onunla birkaç kez yattım. Vtr’nin orada nasıl davrandığını biliyorum, sık sık onunla çalışıyorum. Çok adil bir tahtakurusu. Uzun zamandır yataktan çıkmadığım için soğukkanlılıkla doktora gittim.

Öncelikle kendine bu kadar baskı uygulamadığı için işinde daha önce hiç olmadığı kadar başarılı oldu. Gerçekten iyi hissettiren birçok yarayı kapladım. Bu, önemli etkinliklerde olağan bir durum değil, genellikle gerginim ve stres çiftlikte de ortaya çıkıyor. Ancak burada pek çok güzel çekim yapmayı başardım.

Sonuç? Altın madalya.

Küçük bir çocuk bile olsa, çünkü yerlilerin toplamına bakıldığında, en iyi ihtimalle bile bir daha birbirine yakın duramıyorlardı. Nymbursk, bronz madalyaya yalnızca onda biri puan uzakta olduğumuz için üzgün.

Ama Olimpiyat dışı bir disiplinde bile kendime dünya şampiyonu diyebilirim. Kız olimpiyatlara gitmediğinden beri biraz acı çekiyor. Ama benim için bu baskı altında. Çünkü babam mükemmel bir tıp koçu olmasına rağmen henüz madalya kazanmadım, k.

Ona göre çıtaların konumlarından ayaklıklar arasında çok daha fazla değer yaratıldı. Steleck topluluğundan insanlar şunu söylüyor: Dünya şampiyonunun anlamı iyidir, ancak Olimpiyat pozisyonundaki dünya şampiyon yardımcısı hiçbir şeydir!

Çek kadın takımına ise beşinci Olimpiyat yılına kadar söz veriyorum.