DU UG Özel Spot Tur Tahsisi 2022 Listesi, accept.uod.ac.in adresinde Yayınlandı, Burayı Kontrol Edin

ManK

New member
Delhi Üniversitesi’nin sahip olduğu DU UG Özel Spot Yuvarlak Dağıtım Listesi 2022 bugün, yani 22 Aralık 2022. Lisans programları danışmanlığı için özel yer seçimi turuna başvuran adaylar, kontenjan tahsisinin sonucunu Delhi Üniversitesi’nin resmi web sitesi olan du.ac.in’den kontrol edebilir ve indirebilir.
olarak DU Özel Nokta yuvarlak tahsis listesi 2022 şimdi yayınlandı, öğrencilerin tahsis edilen kontenjanları kabul etmek için yarın 16:59’a, yani 23 Aralık’a kadar süreleri var.
Resmi duyuruya göre adayın Özel Nokta Turunda ayrılan koltuğa girmesi zorunludur. Özel Nokta Kabul Turunda ayrılan koltuk kabul edilmezse, adayın Delhi Üniversitesi’ne kabul hakkı sona erecektir.
2022 DU Özel Spot Yuvarlak Tahsis listesini görüntülemek için doğrudan bağlantı
Bildiride, “Özel Yere Kabul Turu sırasında ‘Yükseltme’ ve ‘Geri Çekme’ seçeneği yoktur. Özel Nokta Kabul Turunda atanan koltuk kesindir,” diyor.
Kolejler, çevrimiçi başvuruları 24 Aralık 2022 saat 16:59’a kadar doğrulamalı ve onaylamalıdır. Adayların giriş ücretini online olarak yatırmaları için son tarih 25 Aralık 2022’dir.
DU UG Özel Spot Round Tahsis 2022 Listesi Nasıl Kontrol Edilir?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – kabul.uod.ac.in
Adım 2: Ana sayfada, “ÖZEL NOKTA YUVARLAK- Kısa Listedeki Kolejlerin Boş Kontenjanları ve Detay Takvimi” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Yeni bir PDF dosyası açılacak, listeyi kontrol edin.
Adım 4: Aynısını indirin ve bir kağıt kopyasını alın.