DU PG 2. Liyakat Listesi 2022 yarın accept.uod.ac.in adresinde yayınlanacak, ayrıntıları kontrol edin

ManK

New member
YENİ DELHİ: Delhi Üniversitesi’nin (DU) açılması planlanıyor DU PG 2. Liyakat Listesi 2022 yarın, yani 07 Aralık 2022. Çeşitli lisansüstü programlara kabul için ikinci başarı listesi verilecektir. İkinci DU liyakat listesini bekleyen adaylar, resmi web sitesi Admission.uod.ac.in’den kontrol edip indirebilirler.
DU 2. Liyakat Listesi yayınlandıktan sonra, Delhi Üniversitesi’ne kabuller 08 Aralık ile 10 Aralık 2022 arasında olacaktır. Adaylar, 2. Liyakat Listesine göre 8 Aralık 10.00am ile 09 Aralık 2022 23.59pm arasında başvuru yapacaklardır.
Öğrenciler kabul için başvurduktan sonra, kolejler DU PG 2. liyakat listesine başvuranların kabulünü 08 Aralık saat 10:00’dan 10 Aralık 2022 saat 13:00’e kadar doğrulayacak ve onaylayacaktır. Adaylar çevrimiçi ücretleri saat 11:00’e kadar sunmalıdır: 5 10 Aralık 2022 öğleden sonra.
DU PG kabulleri 2022: DU Liyakat Listesi Nasıl Kontrol Edilir
1. Adım: DU PG Kabulleri Resmi Web Sitesini Ziyaret Edin – kabul.uod.ac.in
Adım 2: Ana sayfada, ikinci DU PG başarı listesi için mevcut bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Ekrana yeni bir pencere açılacak, ilgili derse tıklayınız.
Adım 4: DU PG 2. Liyakat Listesi 2022’yi kontrol edin ve ileride başvurmak üzere bir çıktı alın.
Lisansüstü dereceler için üniversite, Delhi Üniversite Giriş Sınavı (DUET) 2022 prosedürünü uygular. Ancak bir sonraki oturumdan itibaren DU, tüm lisansüstü programlara giriş için Ortak Üniversite Giriş Sınavı lisansüstü CUET-PG’yi kullanacaktır.