DU Kabulü 2022: Özel Yer Başvuru Süreci accept.uod.ac.in adresinde Başlıyor

ManK

New member
YENİ DELHİ: Delhi Üniversitesi, kısa listeye giren kolejlerdeki boş lisans programlarına kabul için özel bir DU spot turu için başvuru sürecini Pazartesi günü başlattı.
Önceki turlarda koltuk tahsis edilmemiş adaylar, CSAS portalı – Admission.uod.ac.in’de DU özel nokta kabulü 2022’yi seçebilirler.
Delhi Üniversitesi Kabul çevresinde özel bir yer normal kabul süreci tamamlandıktan sonra çeşitli lisans programlarında kalan kontenjanları doldurmak için Delhi Üniversitesi (DU) tarafından sunulan özel bir kabul turudur. Bu tur genellikle üçüncü ve son eleme listesi yayınlandıktan sonra yapılır.
Özel aday turu, normal prosedürle kabul edilmemiş tüm uygun adaylara açıktır. Adaylar, gerekli belgeler ve ücretler ile birlikte bir başvuru formu doldurup teslim etmelidir. Koltuklar ilk gelen alır esasına göre tahsis edilir ve seçim süreci, istenen kurstaki yerlerin mevcudiyeti ve adayın uygunluğuna bağlıdır.
Delhi Üniversitesi Özel Nokta Turu Kabulü 2022’ye başvurmak için şu adımları izleyin:
Adım 1: Delhi Üniversitesi resmi web sitesine (du.ac.in) gidin.
Adım 2: “Kabuller” sekmesine tıklayın.
3. Adım: “Lisans Kabulübölümünde, “Özel Nokta Turu” sekmesine tıklayın.
4. Adım: Talimatları ve uygunluk kriterlerini dikkatlice okuyun.
Adım 5: “Şimdi Başvur” düğmesini tıklayın.
Adım 6: Başvuru formunu gerekli kişisel ve akademik bilgilerle doldurun.
7. Adım: Yeterlilik sınavı not sayfası, SC/ST/OBC/PwD sertifikası (varsa) ve bir vesikalık fotoğraf gibi gerekli belgeleri yükleyin.
8. Adım: Başvuru ücretini banka/kredi kartı veya internet bankacılığı ile online olarak ödeyin.
Adım 9: Başvuru formunu gönderin.
Özel nokta atama listesinin yayınlanmasını bekleyin. Size bir koltuk tahsis edildiyse, ücreti ödemeniz ve verilen talimatlara göre kabul sürecini tamamlamanız gerekir.