Domuz pd üzerinde bir köstebek sonra. Yavaştık, Hamilton itiraf etti

QasiM

Global Mod
Global Mod
Ual’in 85 haftalık pol pozisyonu, 2021 sezonunun sonunda Suudi Arabistan Grand Prix’sine katılma sıralama turlarında bunu en son kaydettiği zamandı.Cumartesi günü Macaristan’da harika bir son tur attı ve en iyi Max Verstappen’i bile yendi.

İlk olarak Hamilton, sıralama turlarını en son domine ettiği sezondaki büyük rakibiyle ilk pitte tur için mücadele etmek zorunda kaldı.

Aslında olan buydu. Genç Hollandalı, şirketten daha iyi bir atış yapsa da, sol köşeye gittiği yoldan karar verdi. Şampiyonanın şu anki lideri içeriye bir göz attı ve Hamilton’ı hafifçe dışarı itti.

Üstelik Hamilton’ın başarısız savunma manevrasında aldığı risk iki kat, hatta üç kat olarak düşünülebilir. Oscar Piastri ve Lando Norris’in iki McLaren arabasının da önünden geçmesine izin verdi.

Anlaşmaların arkasına saklanmadı ve birkaç tutuklamadan sonra büyükelçiliğe seslendi: Üzgünüm tme.

Işık söndüğünde hızlı tepki verdim ama tekerleklerim döndü ve ikinci durağa kadar sürekli baskı altındaydım, Hamilton startını anlattı.

Üzerinde dördüncü sıraya düştü ve burada sona erdi. Piastri’nin köpeği geçmesine rağmen, Sergio Prez’in Red Bull’u değildi.

Sonunda, tahliye tapası aslında pek bir rol oynamadı. Red Bull veya McLaren’ın elitlerinin hızına sahip değildim, diye ekledi.

Maarsk’taki pit ile Mercedes’ten çok şey bekleniyordu. Tek koltuklu aracın yavaş duruşlarda başarılı olması gerekiyordu, en azından ikinci en hızlı araba pozisyonu için mücadele etmek istiyordu.

Sıralama turlarında Hamilton başı çekerken, Russell hızlı tur dönüşünden önceki trafik sorunları nedeniyle tamamen başarısız oldu. Liderden dördüncü ve altıncı sıra bu nedenle sonunda sağlam bir uzlaşmadır, ancak Almanlar şimdiden hayal kırıklığına uğramıştı.

Upmn bugün keyif alacağım bir bisiklet değildi. Nedense hızımız yoktu. Ama her gün kaçıyor. Cumartesi bizim için iyi geçti ve bazı olumlu şeyler alacağız. Doğduğumuzdan beri çok yol kat ettik, diye kabul etti.

Budapeşte’de Verstappen’in kutlamasında takka bin saniye kaybetti. Russell vce bir dakika değil.

Mercedes hala olmak istediği yerde değil. Elektrikle ilgili.

Aksine, Red Bull’un ana saniyesi konumunu yavaş yavaş devralacak olan McLaren’in gelişimi konusunda endişelenmesi gerekiyor.