Dövüş, kendine iyi davranma. Brom'un toksisite ve pasifliğe karşı tavsiyesi

QasiM

Global Mod
Global Mod
Onu PDU'dan Bare U St.'ye kurtarmadı, ama göremiyor. Ned Domc Wades 3: 2 Brno üzerinde, bu yıl ezici olan ve Extraliga'da sonuncuyu sona erdirdi. Bunlardan ikisini kazandığınızda çubuk farklı tasarlanmıştır. Kad vtzstvu ter.

Extraleague'deki Brom, PT'nin bir trenre olarak Pto'nun AB'nin asistanının rulosunu hor görmediği yedi unvanı kutladı. Hatta genç Koue'yi reddetmek isteyen Fovi Miroslav Pikryl'e bu een SM'yi bile önerdi.

Daha sonra Ondra'ya hemen duvarlarda kimseyi istemediğimi söyledi. Sana sorduğumda svj nzor'u yutacağım. Ne bakmalı, bireyle konuşmalıyım, onları yiyorum, biraz patnları olduğunda, neyi geliştirebilecekleri, 64 yıllık efsane için yakında karanlıktaki rollerini vuruyor.

Diken içine bile, kendi unsurlarını attı, baskı altında HRI olmalarını istedi. Böylece PSNJ ve dikenlere işemek. Buna ek olarak, model oyun noktalarını yapmak için stail detayı.

Simulus basıncı üzerindeki TCH yöntemleri VC'dir. Potn Point, Ceza, Bireysel Szky. Çocuklar vesm meslekleridir ve Trninka'da bile kaybetmek istemez, Brom'u bir bardak TM uyandırırken ortaya çıkarır. Uyanıyorum, değiştiriyorum, başka bir bakış. Ve mezar, rahatsız etmek için ne olduğunu dinler, karanlığa saygı duyarsınız.

Trenr Steckch voleybol oyuncusu Petr Brom

Tüm sezon boyunca, güneşe gönderilecek ve oyuna gitmek istiyor muydu? Tutuklamada TK manaafları vardı, kural eşitti, ama sonlar dönmedi. Bu ns düşme ve te. Lions, Budjovice ve Pbram gibi güçlü TMM'ye karşı, 20 puana kadar sürüyorduk, sonra reklamdaki bu hatalarla kaybettik. Bu yüzden oyundaki dikende baskı yapmak istedim.

Ve dayanıklılık, MSC'nin değil, Poka'nın bulunduğu Bari'de emin olacaktır.