Delhi Kreş Kabulü 2023: Eğitim Müdürlüğü (DoE), 6 Şubat 2023’te bugün Delhi Kreş Kabulü için ikinci başarı listesini yayınlayacak. Çocukları için kreşe kabul için başvuran ebeveynler, resmi web sitesini ziyaret ederek esas listesini kontrol edebilirler – edudel.nic.in.
Bu turun özel ve yardımsız okullar için olacağı belirtilmelidir. İlk liyakat listesi 20 Ocak 2023’te yayınlandı ve Delhi Kreş Kabulü 2023 Kayıt 1 Aralık 2022’de başladı ve başvuru formunun son teslim tarihi 23 Aralık 2022 idi.
Ebeveynlerin şuraya erişimi vardır: Delhi Kreş Kabulü 2023 İkinci Liyakat Listesi kullanarak – başvuru numarası, doğum tarihi ve diğer gerekli kimlik bilgileri.
Delhi kreş kayıtları 2023 – 2. Kreş Kazanç Listesi Nasıl Kontrol Edilir?
Ebeveynler bunu kontrol edebilir Delhi Kreş Kabulü 2023 2. Liyakat Listesi aşağıdaki bazı basit adımları izleyerek: –
1. Adım. Resmi web sitesini ziyaret edin – edudel.nic.in
2. Adım. Ana sayfada bulunan Nursery Admissions 2023 2. Merit listesi için bağlantıya tıklayın.
3. Adım. Çocuğunuzun gerekli kimlik bilgilerini girin
4. Adım. İndirin ve ileride başvurmak üzere bir çıktısını alın.
İkinci liyakat listesi resmi web sitesinde yayınlandıktan sonra, ebeveynler sorularını 8 Şubat – 14 Şubat 2023 tarihleri arasında gönderebilir ve üçüncü liyakat listesi ancak kontenjan boş kalırsa açıklanacaktır.
2. başarı listesinin yayınlanmasını bekleyen velilere, başarı listesiyle ilgili tüm ayrıntıları kontrol etmek için resmi web sitesini veya okul web sitesini ziyaret etmeye devam etmeleri önerilir.