David Warner, Test Cricket’ın geleceğinden endişe ediyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

MELBOURNE: Avustralyalı açıcı David Warner, futbolun geleceğiyle ilgili endişelerini dile getirdi. kriket deneyinkazançlı T20 ligleri küresel olarak genişledikçe “kısa vadeli” çıkarlara odaklanan gelişmekte olan oyuncularla.
101 Test ve 200’den fazla sınırlı uluslararası oyuncu oynayan Warner, genç takım arkadaşlarını etkilemeye çalıştığını söyledi. Sidney Gök Gürültüsü yetenek Oliver Daviesen uzun formatın önemi.
Warner gazetecilere “Geçenlerde (Davies) ile konuştum. Beyaz top kriket oynamayı seviyor, yakın zamanda kırmızı top kriket oynadığını görmüyorum,” dedi.
“Kafasına koymak istiyorsa, kesinlikle oynayabilir.
“Ama önümüzdeki beş ila 10 yıl içinde olacaklardan, kriketin gerçekte nereye gideceğinden biraz korkuyorum.
“Erkeklerin gelip Red Ball Cricket ve Test Cricket oynamasını çok isterim çünkü geride bırakmak isteyeceğiniz miras bu.”
Tim David, Chris Lynn ve Marcus Stoinis dahil olmak üzere bir dizi en iyi Avustralyalı kriket oyuncusu, Test oynamadan küresel T20 pistinde kazançlı kariyerler yaptı.
Warner, onların istisna olduklarını ve çoğu oyuncunun Test kriketindeki değerini artırmak için daha iyisini yapacağını öne sürdü.
36 yaşındaki “Bunu yapabilen ve uzun kariyerleri olan (test yapmadan) yalnızca küçük bir azınlık var” dedi.
“Arkadaşlar şu anda tüm yarışmalar ve diğer şeylerle birlikte kısa vadeye bakıyorlar.
“Para biriminiz için değer elde etmenin en iyi yolu, kendinize bir isim yapmaktır.”