David Warner Hindistan’da başarılı olmak için ‘ekstra motive’, Ashes | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Boxing Day Test’te Güney Afrika’ya karşı 100. maçında parıldayan bir çift yüz puan aldıktan sonra puanların altına geri dönen açılış oyuncusu David Warner, henüz işinin bitmediğini ve merakla beklenen Test serisinde başarılı olmak için ‘ekstra motivasyonlu’ olduğunu söyledi. Hindistan’a karşı ve eksenler gelecek yıl
Uzatılmış bir yalın büyünün ardından, Warner şık bir şekilde forma girmek için kükredi ve Avustralya’nın Proteas’ı bir vuruş sırası ve 182 koşu ile Test serisini yenmesine yardım etti.
36 yaşındaki oyuncu maçtan sonra mutlu bir yerde olduğunu söyledi, ancak Test kriketinin uluslararası kariyerinde ilk ‘düşen’ olabileceğini ima etti.
Warner, MCG testinin dört gün içinde sona ermesinin ardından, “Keşke bana yaşımı söylemeyi bıraksan. Kendimi 36 yaşında hissetmiyorum,” dedi.
“Soyunma odasında (soyunma odasında) bu gençlerin çoğundan daha hızlı koşarım. Bu yüzden bana yetişirlerse pimi çekmeyi düşünebilirim.
“Benim için ekstra motivasyon, Hindistan’da kazanmak ve İngiltere’de bir koşuyu doğrudan kazanmak. Koç ve seçiciler bana orada olmamı istediklerini söylediler. Hala takıma getirebileceğim enerjiyi biliyorum.” .”
Warner, test kariyeri hakkında şunları söyledi: “Herhangi bir şüphe var mıydı? Evet, elbette aklımda şüpheler vardı. antrenmanı salla, anladım.
“Sanırım antrenman sırasındaki o kıvılcımı ve enerjiyi kaybetmeye başladığımda ve bilirsiniz, insanları sinirlendirmeye başladığımda, burada burada şakalar yaptığımda… Sanırım o zaman muhtemelen zamanının geldiğini anlıyorum.”
Avustralya, 9 Şubat’ta Nagpur’da planlanan seri açılışıyla dört Testte Hindistan’ı ele geçirdi.
“Neye hazırlanacağımızı biliyoruz, küçük kapıları alacaklar. Mekanlar, Nagpur ve Delhi oldukça kuru, yılın o zamanı Dharamsala’dan farklı, orada oynadık ve muhtemelen kazanmalıydık. o Test , ama kendimiz kaybettik.
“Orada zorlayıcı olacağı zamanlar olacak, ancak bu, Pakistan’da yaptığımız gibi vurucularımızın nasıl inşa edip büyük vuruş yapabileceği ile ilgili.
“Topla harika bir iş çıkaracağımızı düşünüyorum, Nathan Lyon’da dünya standartlarında bir spinner’ımız var ve iki spinner oynamayı düşünmemiz gerekebilir.”
“Açıkçası Sri Lanka’da iyi yöntemlerimiz vardı ve Galle’deki ilk testte herkesin ters süpürme ve süpürme oynadığını gördük, herkesin bir yöntemi vardı ve ona bağlı kalıyorlardı.”
Avustralya’nın Hindistan’daki zorlu Test serisini kazanmak için en iyi şansının bu olup olmayacağı sorulduğunda Warner, “Oraya gitmeden önce şimdi manşetlere başlayayım mı? Geçen hafta birinin iki günlük bir testten bahsettiğini hatırlıyorum… ilginç olabilir.”
Warner, Güney Afrika’nın top kurcalama skandalından liderlik yasağının kaldırılması için Cricket Australia’nın “kamuya açık sürecinden” bıkmıştı. Warner geçenlerde ailesinin “kriketin kirli çamaşır makinesi” olamayacağını söyleyerek patladı.
“Artık hepsi geride kaldı. Bunun için endişelenmeme gerek yok. Bunu düşünmüyorum bile. (Odak) şimdi Sidney’e ve kendimi BBL’ye (Big Bash Ligi) hazırlamaya odaklandım” dedi.
(PTI girişi ile)